Свободно време

Как се справяте със стреса на работното място според зодията

Различните зодии имат различен подход в стресови ситуации

29.04.2020г. / 13 48ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Козирог

Козирозите очакват хората да ги разберат, а това е толкова трудно. Не мислете, че някой ви разбира, това е почти невъзможно. Много сте чувствителни и затова сте склонни да бъдете интровертни до много дълбоки граници. Винаги мислите за най-лошото във всяка възможна ситуация и това ви кара да живеете в балон, с който се опитвате да се предпазите от болката, която другите ви причиняват. Много трудно допускате хора до себе си, камо ли колеги. Това ви натоварва емоционално. Уверени сте в работата си, влагате много от себе си в нея. Съмнението в способностите ви обаче може да ви изкара извън релси и това ви нагнетява напрежение. Опитайте се да се справите със стреса, като не обръщате чак толкова внимание на дреболии.

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Водолей

Водолеите са изключително настроени към собствените си начини да правят нещата в работата. Не позволяват на никого да им пречи и да им казва как да си вършат работата. Ако някой не подходи към вас по правилния начин се затваряте в себе си и не желаете да работите с него. Не позволявайте ранимостта ви да ви пречи. Ако ви подават ръка, не обръщайте гръб. За да намалите стреса на работното място е нужно да подхождате по-дипломатично, а не емоционално.

3 зодии, с които ще имате връзка, пълна с приключения

Риби

Рибите са нежни и чувствителни, може би най-ранимите сред зодиакалните знаци. Сближаването с вас е почти невъзможно както в живота, така и в работата. Гледате колегите си с подозрителност и мнителност. Не допускате офис интригите да ви завладеят, всячески се опитвате да се абстрахирате от тях. Склонни сте да се самосъжалявате, когато стане трудно и допуснете грешка. За да намалите стреса в работата се опитайте да не позволявате да ви критикуват безпричинно. Научете се да се защитавате отявлено, защото именно конфронтациите са ви натоварвали психически досега.

Коментирай