Свободно време

20 признака, че сте истински Телец

Кои са отличителните черти на зодия Телец

07.05.2020г. / 17 04ч.
Мария Дуковска
Снимка: Istock

Снимка: Istock

11. Телците са реалисти, които боравят с факти.

Телецът е здраво стъпил на земята и държи на фактите и реалността. Не се блазни от фантазии, а обича да действа според истинските си възможности. Последното нещо, което може да очаквате от един Телец е да хвърчи в облаците и да се втурва към невъзможни проекти и мисии.

12. Телецът е много устойчив психически.

Тази зодия е сред най-стабилните в зодиака. За Телците е характерна невероятната психическа сила и стабилност. Тя им помага винаги в трудни моменти и те рядко се сломяват. В своето семейство Телецът обикновено е камъкът, на който всички се опират и разчитат.

20 признака, че сте истински Водолей

13. Телецът е верен до гроб на хората, заслужили доверието му.

Ако вашият най-добър приятел е от зодия Телец, вие сте огромни късметлии. Спечелили сте доверието и обичта му, а това значи само едно – той ще е ваш верен другар до края.

14. Когато е под стрес, може да побърка хората около себе си.

Когато е под напрежение, Телецът става труден за общуване и дори приятелите му започват да се побъркват от поведението му. Неприятно е, че неговият маниер е да си го изкара именно на близките хора, когато е под стрес, но това ги влудява и е редно да се контролира маниакалното му поведение на моменти.

15. Телецът е известен с шестото си чувство и умението да разпознае фалша веднага.

Истинският Телец е силно интуитивен и не се поддава лесно на манипулация. Надушва с лекота лицемерното поведение и не го толерира.

20 признака, че сте истински Козирог

16. Телецът не може да обикне друг, докато не се убеди, че може да му вярва.

За представителите на зодия Телец доверието е от изключително значение във връзките му, било то с интимния партньор или с приятели. Ако не може да ви има доверие, той не би могъл и да ви обикне истински.

17. Влудяват го нерешителни и колебливи хора.

Телецът не понася в обкръжението си хора, които не са смели, колебаят се и не могат да вземат решение. Противно на неговата целеустремена природа е да се двоуми и бави във вземането на решения.

18. Обича комфорта и луксозния начин на живот.

Няма как да сбъркате Телеца по едно нещо със сигурност – луксът го привлича неустоимо. Разбира се, че всеки човек се изкушава от красиви и скъпи вещи, пътувания, преживявания. Но за Телеца те наистина са магнит и той не се притеснява да си го признае. Затова и често една от целите му е забогатяването.

Тъмната страна на Телеца

19. На него може да се разчита в тежки моменти, и не само.

Както вече споменахме, в семейния си кръг Телецът почти винаги е скалата, на която се опират всички. Но това не е само в семейството, а и в приятелското му обкръжение, както и сред колегите. На него винаги може да се разчита, защото е отговорен, сериозен и държи на думата си. Ако ви обещае, че ще направи определено нещо, той ще го свърши, каквото и да му коства това. В тежки моменти неговата сила е изключително ценна.

20. Телецът е целеустремен.

Характерна черта на зодия Телец е, че те са не само амбициозни, но и решителни в действията си. Определят си цел, към която се стремят неизменно, докато не я постигнат и не се плашат от труд и полагане на големи усилия за осъществяването ѝ. Напротив, това ги вдъхновява и още повече ги настървява, за да постигнат целта си.

Коментирай