Свободно време

Месечен хороскоп за май

Каква е астрологичната прогноза за месец май

04.05.2020г. / 16 39ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Навлизаме в слънчевия и прекрасен пролетен месец май. За някои представители на зодиака месецът ще предложи много предизвикателства и вълнуващи емоции, докато на други им предстои да се сблъскат с трудности. Вижте за кои зодии се отнася това, като прочетете астрологичната прогноза на Петя Георгиева.

Овен

В началото на месеца се занимавайте с въпросите, които ви засягат лично. Не отлагайте нищо „за после“. Проявете последователност, настоятелност, търпение и не пренебрегвайте детайлите. Доверете се на инстинкта си за самосъхранение, ще ви подскаже как да се измъкнете от сложни ситуации. Дните около средата на месеца ще са наситени с романтични преживявания.

Следвайте целите си и довършвайте започнатото. Финансовите постъпления ще са свързани само и единствено с положените лично от вас предприемчивост, труд и усилия. Най-важното е да знаете какво правите, защо го правите и с кого да го правите.

Телец

Не бързайте да скъсявате дистанцията с новите си познати през този месец. Изобщо, периодът не е особено подходящ за разширяване кръга на общуване, за начало на обемни нови проекти и за далечни пътувания, независимо, че карантината може да бъде прекратена. Не изоставяйте домашните и битови задачи. Опитайте да се справите с тях през първата половина на месеца.

Мислете върху поведението си. Неподходяща или прибързана реакция може да ви създаде проблеми, но няма да се сетите каква е причината за тях.

Ще разполагате с достатъчно финансови средства, ако ги управлявате разумно. Анализирайте приходите и разходите си до момента и се опитайте да коригирате допуснатите грешки в разпределението на бюджета. Единствената печеливша инвестиция ще е тази, която е свързана с повишаването на собствените ви знания и умения.

Защо жените Телци са толкова специални?

Близнаци

За представителите на вашия знак месецът условно ще е разделен на две части: до и след навлизането на Слънцето в знака ви. Първоначално установете равномерно и не прекалено интензивно темпо на работа. Не се престаравайте излишно, не се заемайте с нови и непознати занимания, за които нямате достатъчна подготовка.

Не всичко през месеца ще е „цветя и рози“, ще се наложи да се справите и с различни проблеми, които най-често ще са заради дреболии. Ще ви е много по-лесно, ако не ги приемате лично. Реагирайте с усмивка и бъдете готови за отстъпки, за да съхраните спокойните отношения у дома.

Няма да претърпите финансови и материални загуби, ако не мързелувате. Стремете се да оползотворите ефективно всяка свободна минута. Това не означава да работите без почивка, а да сменяте вида на заниманията по начин, който ви освобождава от стреса и ви помага да възстановите силите си.

Как всяка зодия показва любовта си?

Рак

За предпочитане е да се ориентирате към самостоятелна работа през колкото е възможно повече дни от месеца. Проблемите ви ще са свързани предимно с комуникацията и по-точно казано с неумението ви да общувате или пък с недоразумения, предизвикани от двусмислени изказвания.

Не е задължително да са само ваши, може да са и на събеседниците ви, но така или иначе ще причинят неприятни преживявания. Стартирайте нови проекти, само ако сте абсолютно сигурни в партньорите си и няма да се налага да търсите допълнителни средства за инвестиции.

По отношение на финансите не е желателно да стигате до крайности: от щедра разточителност до излишна пестеливост. Не прекалявайте с развлеченията, но и не се лишавайте от предпочитани дребни радости. В повечето случаи приходите ви ще са пряко свързани с нивото на инициатива, което пък зависи изцяло от вас.

Как се справяте със стреса на работното място според зодията?

Лъв

През първата десетдневка на месеца почти непрекъснато ще се налага да променяте плановете или графика си. Не се съпротивлявайте, ще е само загуба на време и сили. Колкото по-бързо се адаптирате към обстоятелствата, толкова по-добре. Може да реализирате само част от замислите си, но пък ще е без особени усилия.

Следващият период ще е по-лесен. Тогава творческият ви потенциал ще е доста по-силен, а тонусът ви – по-висок. Ще имате възможност да формулирате и обсъдите хрумванията си, даже да стартирате изпълнението на част от тях.

Ще получите приходи за онези ангажименти, които успеете да изпълните. Ако работите с клиенти, постарайте се да не отказвате поръчки. Не съжалявайте, когато се наложи да замените една дейност с друга. В повечето случаи резултатът ще е позитивен.

Коментирай