Доставки на богато разнообразие от свежи и пакетирани храни, биопродукти във всички категории, качествена козметика и много други стоки от цял свят предлага новият онлайн супермаркет Shop.gladen.bg. Той стартира на територията на София и региона в партньорство с известната верига хипермаркети HIT и вече приема активно поръчки.

От Shop.gladen.bg всеки може да поръча онлайн от дома си както свежи плодове и зеленчуци, месо и риба, млечни продукти, яйца, консерви и разнообразни продукти от всички хранителни категории, така и напитки, стоки, пособия и препарати за почистване на дома. Всички продукти се осигуряват от хипермаркетите HIT, които са известни с богатото си разнообразие на стоки от цял свят.

От онлайн супермаркета всеки може да поръча още продукти за най-малките – бебешки храни и напитки, пелени и влажни кърпи, както и детска козметика и препарати. Създадена е и специална категория за поръчка на биопродукти, както и за друга важна част от много домакинства – домашните любимци.

Доставките се извършват в рамките на един ден, в часовия диапазон между 09:00 и 21:30 часа, и са безплатни при поръчки над 100 лв. за района на София. Плащанията могат да бъдат направени предварително онлайн с банкова карта или в брой при получаване на поръчката.

Всички пратки с продукти се приготвят и комплектуват съобразно най-високите хигиенни изисквания, при стриктен контрол, и се дезинфекцират щателно преди да бъдат доставени до всеки един дом.