Свободно време

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Всеки има своите начини да преодолее разочарованията в любовта и връзките

15.05.2020г. / 09 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

За Везните отхвърлянето е едновременно тежко, но и не толкова. Това е прагматична зодия, която не обича да бъде отхвърляна, но също така не обича и да се моли на някого, да иска прошка или да търси вината в себе си. Ако някой, когото обичат Везните ги отхвърли, но поиска да се съберат отново след това, Везните невинаги се съгласяват толкова лесно. Нужно е да ги убеждават по-дълго, за да си върнат доверието. Везните добре знаят, че животът е пълен с възходи и падения. Те смятат разделите и отхвърлянето за такъв момент, част от живота, през който просто трябва да преминат.

20 признака, че сте истински Овен

Скорпион

Скорпионите абсолютно мразят отхвърлянето. Изключително трудно им е да се справят с него като възрастен човек. Веднага след като бъдат отхвърлени, Скорпионите започват упорито да се самоубеждават, че са страхотни, че този, който ги е отблъснал не знае какво изпуска, че следващият, който ще бъде с тях ще е истински щастливец. На Скорпионите не им отнема много време да открият следващ партньор. Дори са склонни да се хвърлят на първия срещнат, само за да натрият носа на бившия си.

5 зодии, които да очакват огромни промени през 2020 година

Стрелец

Стрелците се справят по два начина с отхвърлянето. Или не им пука, ако не са особено дълбоко емоционално свързани, или приемат внезапната промяна на чувствата на другия като отричат до последно реалността. И в двата случая им минава сравнително бързо. Невинаги ще ги видите тъжни и наранени. Ще го помнят дълго обаче. Ще имат едно наум за следващата си връзка и няма да се доверят лесно. Стрелците са от типа хора, които не се тръшкат и умеят да се изправят на крака, защото имат високо самочувствие и самооценка. Те знаят, че заслужават най-доброто и не задържат насила партньор, който е изгубил интерес към тях или те към него.

Силните и слаби страни на всяка зодия

Коментирай