Свободно време

Пълнолуние и лунно затъмнение на 5 юни – какво ни очаква

Космическото събитие ще носи със себе си интензивна енергия

05.06.2020г. / 17 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първите дни на юни месец и по-точно на 5 юни, предстои невероятно космическо събитие – пълнолуние в знака на Стрелец и лунно затъмнение, което отваря един коридор за лунните затъмнения, който ще е с продължителност 4 седмици (от 5 юни до 5 юли, защото на 5 юли ще бъде третото затъмнение, второто е на 21 юни).

В този период може да виждаме нещата по-лоши, да ни се наложи да се адаптираме, защото ситуациите постоянно ще се променят.

Пълнолунието и лунното затъмнение ще носят със себе си интензивна енергия, възможно е да се чувстваме по-гневни, импулсивни, напрегнати. Решението е да проявим повече търпение и съпричастност. Ще е важно да внимаваме на кого се доверяваме.

Лунното затъмнение ни кани да помислим за нови идеи, да правим смели планове за бъдещето си.

Важно е да внимаваме как инвестираме пари и е препоръчително да не даваме заеми.

Таро прогноза за юни за всяка зодия

Планетата на любовта Венера все още е ретроградна, което означава, че може да ни е трудно да общуваме или да почувстваме, че емоционалните ни нужди не са задоволени. Поради непредсказуемостта на ефектите от затъмненията, ще е важно да не действаме рисково и прибързано.

Пълнолунието в Стрелец може да събуди желанието в нас да се забавляваме или пък да се погрижим за себе си и нуждите си. Но по време на това пълнолуние много наши желания може да се материализират. Стрелецът е знак, който се прицелва в целта си, а това пълнолуние ще ни помогне да не спираме да следваме своите. Ще работим усилено, ще преследваме страстите си и дори ще поемаме рискове.

Любовен хороскоп за юни

Възможностите са две – да действаме прецизно или безразсъдно. Стрелецът притежава бърза и неспокойна енергия, която може да доведе до необмислени действия. Импулсивните ни постъпки могат да доведат до негативи във всяка област на живота.

Пълнолунието от своя страна също може да ни донесе положителни промени и късмет. Ако в живота ви има нещо, което ви кара да се чувствате нещастни, пълнолунието ще ви даде отлична възможност да продължите напред.

Как лунното затъмнение и пълнолунието ще се отразят на вашия зодиакален знак?

Овен – Може да се сблъскате с трудности, свързани със семейството. Избягвайте всякакви кавги и ненужен стрес.

Телец – Обърнете внимание на бизнеса, работата, защото не са изключени проблеми. Не спорете с любимия човек и повече се грижете за здравето си.

Коментирай
Здраве и красота