Свободно време

Иво Аръков и турската звезда Къванч Татлъту са врагове в нов сериал

Българският актьор участва в турски сериал

16.06.2020г. / 11 20ч.
Аз жената
Снимка: bTV

Снимка: bTV

Иво Аръков и един от най-известните турски актьори – Къванч Татлъту, влизат в ролите на смъртни врагове в новия сериал „Ирония на съдбата“ (Çarpışma). Къванч Татлъту е познат на българските зрители от сериалите „Перла“, „Забраненият плод“, „Искрите на отмъщението“. Иво Аръков също е сред любимите актьори, познат от сериалите „Фамилията“, „Скъпи наследници“, „Съни бийч“.

„Получих предложението благодарение на прекрасното ми партньорство с bTV и нямам търпение да се включа и в други подобни проекти. Турските продукции са много мащабни, при тях се работи със замах и с голяма свобода. Срещнах страхотни професионалисти, а Къванч Татлъту е изключително талантлив и добър човек, с когото станахме приятели“, коментира Иво Аръков.

В „Ирония на съдбата“ той се превъплъщава в ролята на Иван Сокуров – руски мафиот, израснал по затворите, враг номер едно на героя на Татлъту. Историята: Кадир Адълъ (Къванч Татлъту) е дългогодишен началник на отдел „Борба с организираната престъпност“ към полицейското управление в Истанбул. Щастливият му семеен живот се разрушава за един миг, след като внезапно губи съпругата си и детето си при странни обстоятелства. В отчаянието си, потиснат от чувството си за вина, той решава да сложи край на живота си като предизвика катастрофа. В момента, в който натиска газта обаче, Кадир неволно преплита още три невинни човешки съдби със своята – тези на Зейнеп (Елчин Сангу), Керем (Алперен Дуймаз) и Джемре (Мелиса Аслъ Памук). Сблъсъкът помежду им е зловещ, но въпреки че привидно предвещава фатален край, всъщност дава шанс за едно ново начало. Зейнеп е приятелка на Кадир от детството. Двамата израстват заедно в сиропиталище и дори са напът да се оженят, но Кадир решава да последва мечтата си и да се отдаде на полицейската служба. След сблъсъка, между двамата отново прехвърчат искри, но дали раните от миналото, нанесли жестоки поражения на сърцата им, ще могат да бъдат заличени, зрителите ще разберат в епизодите на „Ирония на съдбата“, който ще тръгне по bTV.

Освен звездата Къванч Татлъту, в „Ирония на съдбата“ участват и редица други популярни имена, сред които Елчин Сангу, позната на публиката с емблематичната си роля на Дефне в „Любов под наем“, както и младите надежди на турското кино и телевизия – Мелиса Аслъ Памук (Асу от „Черна любов“) и Алперен Дуймаз (Али от „Горчива любов“), за които участието в поредицата е трамплин към успеха както на местно, така и на международно ниво.

Коментирай