Свободно време

Лунното затъмнение и пълнолунието на 5 юли носят промени за 3 зодии

Вижте дали вашата зодия е сред тях

04.07.2020г. / 17 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 5 юли предстои поредното космическо събитие – лунно затъмнение и пълнолуние. Според астрологията, затъмненията често носят бързи и дълбоки промени. Когато имаме лунно затъмнение при пълнолуние, можем да очакваме нова информация или неочаквани чувства да бъдат изведени на показ. Космическото събитие ще се случи в кардиналния земен знак Козирог, който е свързан с теми за властта, авторитета.

Три зодиакални знака ще бъдат най-силно засегнати от лунното затъмнение и пълнолунието. Вижте дали вашата зодия не е сред тях.

Зодия Овен

С настъпващото пълнолуние родените под знака на зодия Овен ще се опитат да погледнат на текущата си ситуация от позицията на страничен наблюдател. Дали ще ви хареса това, което виждате? Моментът е подходящ да разгледате голямата картина, която се е оформила от началото на 2020 година. Време да пуснете онова, което не ви кара да се чувствате добре.

Ретрограден Меркурий в Рак – емоции и объркване

Време е да прочистите живота си, да „излекувате“ тялото и душата си, да усъвършенствате своя път по начин, който едновременно отразява кои сте и проектира човека, който искате да бъдете. Ако затъмнението ви покаже пукнатини в основата на това, което сте изградили, бъдете готови да започнете от нулата.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време