Свободно време

Таро карта за 17 юли

Време е за осъзнаване и за духовен напредък

17.07.2020г. / 07 46ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Светът. Това е една карта, която символизира циклите в живота, удовлетворението, отплатата за положените усилия. Тя е завършен път, завършен цикъл, в който сме положили усилия и сме получили щедра отплата. Фигурата в центъра на картата танцува, тя празнува успешното завършване на този кръговрат, на този период и започването на нещо ново и също така плодотворно.

Светът може да е знак и за по-мащабни от личния ни живот събития, може би се случва нещо около нас, което завършва успешно, за да даде началото на нов цикъл.

Съвет за деня: Карта Обесеният е символ на застоя и това в комбинация със Света, която е точно противоположна като символика, защото там всичко се движи, променя и изменя, е наистина интересно.

Да видим какво може да значи:

Картите говорят за стремеж към удобната позиция да се чувстваме жертва на обстоятелствата, когато не намираме достатъчно сила и здрав разум, за да проумеем, че от нас зависи да не бъдем жертви, да не живеем в драмите на егото, а да поемем нещата в ръцете си и да сменим гледната точка и позиция.

Време е за осъзнаване, за духовен напредък, за промяна на гледната точка! Ако това не се случи, няма да навлезем в новия цикъл, а ще останем в ролята на чакащи и със зациклила енергия.

В работата

Изпълнение на проекти, на задачи, с твърде бързо темпо. Намалете темпото, помислете рационално, направете план. Понякога, когато бързаме, може да направим грешки от невнимание. Не го допускайте. Не претрупвайте работата, само за да спазите краен срок. Поискайте, ако се налага проверка и одит.

За влюбените и семейните

Искате нещо да стане бързо и да стане на вашето. Но се налага да изчакаме и да смирим егото, да не настояваме да стане на нашето. Трябва да мине време, за да видим какви са бъдещите ползи от това да се смирим и жертваме амбициите на егото. Това е комбинация, която ни учи на търпение.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай