Свободно време

Таро карта за 19 юли

Добре е да отделим време в днешния ден за паричните си дела

19.07.2020г. / 06 09ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Двойка пентакли изобразява човек, който се опитва сякаш да балансира, объркан е. Има някаква тревога в неговото изражение, опит да обедини две привидно разнопосочни неща. Но от друга страна проблемите като че ли са повече въображаеми отколкото реални, защото са обхванати от безкрайността, а противоположностите са двете страни на едно и също нещо.

Добре е да отделим време в днешния ден за паричните си дела. Може би ни се струва, че положението не е много добро с парите, но вероятно не е точно така, двойка пентакли е знак, че скоро пак ще получите някакви пари и ще закърпите положението.

Съвет за деня – Асо пентакли. Когато излиза и асо пентакли за уточняваща карта, това вещае, че ако има парични проблеми, то те ще се разрешат. Картата е символ на просперитет и стабилност. На дневен ред са финансови дела и уреждане на имуществени въпроси.

В работата

Ако се нуждаете от повишение е възможно да го получите, но трябва да помислите как да го обосновете. Не бързайте, преди да сте наясно с мотивите си!
Имате нужда от стабилност, помислете как да го постигнете. Заземете се, мислете рационално.

За влюбените и семейните

На дневен ред излиза нужда от стабилност. Ако сте неуверени по отношение на връзката си, говорете с половинката. Попитайте каква е визията му/ѝ за общото бъдеще. Не се задоволявайте с неясноти, вие заслужвате да имате човек, с който да сте на една вълна.

На дългогодишните  двойки тази комбинация вещае уреждане на семейни и имуществени дела, а също и нужда от стабилност. Ако нещо в отношенията ви притеснява, говорете с партньора и настоявайте за отговори.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време