Свободно време

Таро карта за 20 юли

Добър ден за планове, за възстановяване, за оздравителни и разкрасяващи процедури

20.07.2020г. / 05 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Звездата. Това е карта на надеждата и по-доброто бъдеще. В колодата тя идва след аркан Кулата, след мига на разруха и погром на старото. Звездата е оздравяване, тя е регенерация. Ако сме страдали, сега започваме да се обновяваме и да възстановяваме силите. Нещо хубаво предстои.

Добър ден за планове, за възстановяване, за оздравителни и разкрасяващи процедури.

Съвет за деня – Деветка жезли. Това е картата на ранения лечител, който се е борил силно, за да стигне до мястото, където е в момента, това го кара да се чувства малко заядлив и уязвим и иска да защити своето място. Докато се възстановявате от предишни болки и наранявания, тази карта ви съветва да приемате подкрепа, когато имате нужда от нея и да не бъдете винаги в защита.

В работата

Заявете границите си, няма вероятност другите да ги пресекат или да се намесят твърде много в живота ви, защото вие имате нова визия (Звездата) за живота и работата си и няма да отстъпите от мястото си.

Готови сте да направите нещата по различен начин сега, когато си спомняте какво се е случило, когато преди не сте защитавали границите си и не сте отстоявали правотата и идеите си.

За влюбените и семейните

Може би нещо ви е наранило и сега вече виждате нещата по различен начин.

Съветът е да приемете помощ и да не предавате себе си, каквото и да става. Нещата не са толкова сериозни, колкото може би ви се струва. Все пак главната енергия е на звездата, а тя е чиста и оптимистична карта, с добра прогноза за бъдещето, но изисква вглъбяване и осъзнаване на нещата.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай