Свободно време

Таро карта за 22 юли

Картата ни стимулира да се огледаме и да видим хубавото във всяка ситуация

22.07.2020г. / 09 47ч.
Аз жената
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Четворка чаши, карта на меланхолията. Това е човек, който има всичко, което му е нужно, за да се развива и постига, но той не може да види нито изобилието, нито възможностите. Той е потънал в тежки и песимистични мисли и сам се отказва от даровете, които му предлага животът.

Картата ни стимулира да се огледаме и да видим хубавото във всяка ситуация, да видим възможностите за развитие и просперитет.

Съвет за деня – Крал на чашите. Тази комбинация говори за силно емоционален ден, в който емоциите ще са водещи. Песимизмът може да вземе превес, въпреки че няма обективни причини за това. Вместо да се уповаваме на всичко, което имаме и на цялото изобилие, което ни е дал животът, и което ни предлага настоящата ситуация, ние сме склонни да омаловажаваме и отричаме това, което имаме.

В работата

Търсете възможностите и в никакъв случай не се поддавайте на песимизъм и негативизъм. Избягвайте колеги, които се опитват да омаловажават труда на другите и да ви настройват негативно.

Пресичайте опитите за емоционално влияние навреме.

За влюбените и семейните

Това е силно емоционален ден, в който не бива да се оплаквате от половинката си и да искате чужди съвети и мнения. Запазете отношенията с вашия партньор за себе си и не ги споделяйте с другите. Не слушайте съвети и потърсете истината вътре в себе си.

Има опасност да се повлияете от чуждо мнение за връзката ви, но това не е добре в настоящия момент. Не слушайте никой друг, вярвайте само на собствената си преценка.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време