Свободно време

Най-добрият комплимент за всяка зодия

Какво обичат да чуват за себе си представителите на отделните зодиакални знаци

31.07.2020г. / 19 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Раците са много чувствителни, емоционални и проницателни личности. За тях е важно да чуват от близките си хора, че са добри и съвестни приятели, партньори, членове на семейството. Те обичат да бранят близките си и за тях е комплимент да получат похвала за това, че ги карат да се чувстват в безопасност. Ако кажете на Рак, че той ви кара да се чувствате спокойни и с лекота в неговата компания, той ще се зарадва и ще го приеме като комплимент. Да носят радост на хората, които обичат, е висша ценност за Раците.

Джентълмен или манипулатор?

Лъв

Лъвовете са независими и уверени. Животът изглежда много по-лесен, ако зад гърба си имате Лъв. Ако го похвалите за това, той ще ви е благодарен завинаги и ще се стреми да доказва желанието си да ви брани в бъдеще. Лъвовете са естествени водачи по природа. Те обичат хората да гравитират около тях. Правят го естествено, без усилие и напън, просто им идва отвътре. Ако похвалите лидерските им способности и непримирим дух, за тях това е страхотен комплимент.

Жените анонимно: комплиментите, които обожават

Дева

Девите винаги са бликащи от енергия и идеи. Те обичат да ги хвалят за постиженията и стремежите им. Организаторските им умения са завидни, защото Девите са изключително подредени и организирани. Те винаги имат план в главата си за всичко и им харесва, когато другите оценяват това. Ако забележите тяхната щедрост, похвалете ги. Този комплимент също е важен за Девите. Изразяването на благодарност е ценно за Девите и ако им засвидетелствате благодарността си, ще ги поласкаете.

Коментирай