Свободно време

4 зодии, за които август ще е прекрасен

На кои зодии ще се усмихне късметът през август

06.08.2020г. / 11 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Само след броени дни навлизаме в най-отпускарския месец от годината – август. Мнозина се готвят да почиват на приятно място, а някои ще работят усилено върху нови и интересни проекти.

За кои четири зодии месецът се очертава като много успешен и щастлив, разберете от астрологичната прогноза.

Хороскопът за август

Овен

Скъпи представители на зодия Овен, вас ви очаква превъзходен месец! Периодът ще е белязан от прогрес в професионалния ви живот и стабилност в личния ви свят.

Месецът ще е подходящ за ремонти или реновиране на дома.

В любовен план ще се радвате на хармония и разбирателство с партньора ви. Особено емоционални ще са дните след 22 август, когато женените двойки ще насочат вниманието към връзката си и ще ѝ посветят повече време.

Кои зодии са по-склонни да забогатеят?

Необвързаните представители на зодията ще имат романтични възможности за среща с потенциален партньор до 7 август. Възможно е да срещнете интересна личност по време на семейна сбирка.

В здравословен план обстановката за вас ще е много спокойна, като не се очертават сериозни проблеми. Ако отделите и повече време за релаксация и приятни занимания, ще се намирате наистина в чудесно състояние както физически, така и ментално и емоционално.

В професионалната сфера също прогнозата е чудесна. Контактите ви с колеги и ръководители ще бъдат успешни, ще постигнете прогрес в започнатите проекти. Възможни са финансови постъпления от неочаквани източници.

4 зодии, които никога не бързат в любовта

Близнаци

Зодия Близнаци ще е сред късметлиите през август. Очаква ви любов, разбирателство с партньора и успехи в професионален план, какво повече да искате?

Това, което ще ви вълнува най-много през месеца е любовта. Независимо дали сте обвързани, с дългогодишен брак или още търсите любовта, вие, скъпи Близнаци, ще се носите на вълната на романтиката. Ще търсите изживявания, познати от любовните филми и е много вероятно да изпитате подобни трепети.

За семейните представители на зодията месецът ще е хармоничен, балансиран, не толкова страстен, но пък романтичен и лежерен. А за необвързаните предстои период на интересни запознанства и вълнуващи срещи.

Щастлив ден от седмицата за всяка зодия

Здравето ви ще бъде чудесно през новия месец, най-вече в периода до 23 август. След тази дата са възможни неразположения, но ако се следите и сте внимателни, не се очертават усложнения.

В професионален план също не ви очакват сътресения, а спокойна обстановка и успешно завършване на започнатите проекти. Не е изключено да се радвате на постъпления, които ще допринесат за месечния бюджет и може би покупка на нещо, което отдавна желаете да си вземете.

Коментирай