Свободно време

Таро карта за 24 юли

На дневен ред са финансовите дела

24.07.2020г. / 05 15ч.
Аз жената
Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Карта на деня – Рицар на пентаклите е символ на стабилността, на статуквото и на отговорността. Нещата стават бавно, но сигурно и са трайни. На дневен ред са финансови дела, планове за бъдещето и работа върху определени проекти, които се очаква да са дълготрайни и да дадат плод не веднага, но по-далече във времето.

Съвет за деня – Седмица пентакли е една карта, която изобразява човек, който е постигнал достатъчно, за да си позволи да дарява и да е щедър. Освен с просперитет, този човек е надарен и с добро сърце.

Комбинацията от тези две карти може да означава, че ще бъдем заети с парични отношения, с планове за дълготрайна работа, но ни дава и съвет да бъдем щедри, да бъдем добри и да не се възгордяваме, ако сме постигнали благополучие. Нека споделяме радостта и богатството, за да запазим хармонията и баланса в енергията на изобилието.

В работата

Проекти, които са трайни може би вече дават своите първи резултати.
Споделяйте блага, идеи, пари, дарявайте. Така запазвате баланса на даване и получаване, за да продължавате да получавате.

За влюбените и семейните

Отношенията са стабилни и енергията е добра за планиране на бъдещето. Давайте на своята половинка и не се скъпете на внимание, на подаръци и приятни изненади. Денят е чудесен, ако решите да живеете заедно, да получите предложение за брак или да купувате общо жилище.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай