Свободно време

3 мандали разкриват как да привлечете щастието

Изберете една и вижте резултата

10.10.2023г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимки: pixabay

Снимки: pixabay

Понякога хубавите неща в живота се случват неочаквано. Друг път от нас се изисква да променим нагласата си, за да привлечем положителните събития в живота си. Три мандали разкриват в каква посока се движите и какво да промените. Изберете една и вижте резултата.

Мандала 1

Погрижете се за финансите и кариерата си. Тази мандала разкрива, че финансовото ви положение оказва силно влияние върху любовния ви живот. Бъдете внимателни. За вас е важно да обърнете повече внимание на финансовите си и професионални проблеми, ако имате такива, за да извлечете максимума от всяка област на живота, включително и любовните взаимоотношения. Сега е важен балансът между работа, любов и пари. Контролирайте желанието си да харчите за ненужни неща. Бъдете внимателни и някой да не злоупотребява с финансите и доверието ви.

4 зодии, които никога не бързат в любовта

Мандала 2

Време е да се разделите с миналото, което ви е наранило. Въпреки че предишна любов все още може да напомня за себе си и да създава във вас негативни емоции, време е да се разделите с нея. Изборът ви за мандала показва, че мечтаете да намерите онази любов, която ще ви донесе хубави емоции, подкрепа, която ще добави стойност в живота ви. Но ако продължавате да стоите в миналото, как искате да привлечете нов партньор към себе си?

Свързани статии

Затова, нека то си върви, подхранете вашата положителна нагласа и бъдете готови за нова любов, скоро.

Притча за ревността

Мандала 3

Използвайте силата на закона на привличането. Ако искате да имате благополучие, любов в живота си, време е да използвате закона за привличането. Положителната нагласа, мотивацията, живеенето в настоящето, отбелязването на малките хубави неща, които ни се случват всеки ден. Законът на привличането започва да действа, когато спрете да мислите за нещата, които ви се случват като фикс идеи, когато спрете да се страхувате от промените. Повече за този закон вижте тук.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
tova e za hlapeta. nikoga ne sum imala tova koeto jelaia .....to4no sega li ..... stiga luji......
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време