Свободно време

Диляна Попова: На малко места съм виждала залези като тези на „Градина“

24.07.2020г. / 16 19ч.
Мария Дуковска
Диляна Попова: На малко места съм виждала залези като тези на „Градина“

Красивата и талантлива Диляна Попова е едно от любимите лица, които се включиха в инициативата на „Къмпинг Градина“ „Солени морски истории“, в рамките на която всеки може да спечели безплатни нощувки в луксозните морски къщички на къмпинга, като разкаже своята незабравима история.

Самата Диляна обаче не разказала история, защото признала, че не може да избере само една, споделят организаторите на своята фейсбук страница. Затова пък решила да опише чувството, с което свързва „Градина“ – свобода. Ето и какво споделя тя:

Това е любимият ми плаж, а чувството, което ти дава е просто несравнимо. Чувстваш се свободен и спокоен. А залезите... о, да, залезите! На много малко места в света съм виждала толкова красиви залези, колкото тези на „Градина. Щастлива съм, че детето ми прекарва летата там и има възможност за истинско детство“.

В инициативата на къмпинга, където всяка година почиват десетки родни звезди, се включи и актьорът Ники Илиев. Неговата история предстои да бъде публикувана на фейсбук страницата на „Къмпинг Градина“ през последната седмица на юли.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
! ( преди 3 години )
Пълни глупости! От Градина залез не може да бъде видян, защото къмпинга гледа на изток! Поредния напън за реклама на нашето ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота