Свободно време

Таро карта за 6 август

Назрява желание за промяна

06.08.2020г. / 06 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Сила е голям аркан, олицетворява осъзнаването на себе си и мисията, победата само с присъствие и добросъвестното изпълнение на делата, а не с борба. Може обаче да показва и липса на енергия, апатия в зависимост от картата, с която се комбинира. Днес обаче комбинацията е с Паж пентакли, а това е прекрасна прогноза.

Съвет за деня – Паж пентакли е символ на новото, може би имаме нова идея, нова цел, която ще постигнем по-бавно, но ще е за добро. Само не трябва да се отказваме, а да държим целта пред очите си и да напредваме уверено към нея.

В работата:

Уверено стартирайте новите проекти, имате и ентусиазъм и сила, за да се справите! Нещата може да не станат бързо, но ще са успешни.

За влюбените и семейните:

Назрява желание за промяна, някакво общо неудовлетворение, но преди да се поддадете на подобни импулси помислете добре.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай