Свободно време

Какво е да си „Гангстер под прикритие“ – в премиерния сериал по Bulgaria ON AIR

Продукцията е базирана на действителен случай и тръгва в ефира на 21 септември

16.09.2020г. / 15 41ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

От 21 септември, в 22:15 часа, националната телевизия Bulgaria ON AIR ще пренесе зрителите в един опасен и несигурен свят с премиерния за България американски сериал „Гангстер под прикритие“, базиран на действителна история от началото на новото хилядолетие.

Чарлз Фалко е наркодилър, който бива арестуван, след като полицията разкрива нелегалния му бизнес. За своята незаконна дейност мъжът получава присъда от 20 години. Единственият начин да избегне решетките е като приеме предложението на полицията да се внедри под прикритие в една от най-известните байкърски банди в Америка.

След като успешно влиза в редиците на групировката, в продължение на 3 години Фалко успява да събере уличаващи доказателства, в следствие на които специалните служби извършват 62 ареста за незаконни дейности, в това число нападения над хора и жестоки убийства.

По-късно бившият наркодилър решава да документира своите преживявания. През 2013 година с помощта на Кери Дробан, Фалко издава книгата Vagos, Mongols, and Outlaws: My Infiltration of America’s Deadliest Biker Gangs. Оставил работата под прикритие зад гърба си, днес той е висшист по наказателно правосъдие и провежда обучения на полицейски служители на правоприлагащите органи.

Продукцията на режисьора Стивън Кемп – „Гангстер под прикритие“, разгръща по невероятен начин тази заплетена и изпълнена с адреналин и опасности реална житейска история. В образа на бившия наркодилър зрителите ще видят Деймън Рунян, който по време на снимките получава насоки и препоръки за актьорската си игра лично от Фалко.

Всеки епизод на сериала представя следващ етап от неговото тайно разследване, като наяве излизат още по-любопитни подробности около незаконните дейности на групировката. Наред с това, участниците в тази безмилостна въртележка за пари и власт изострят отношенията си, някои от които прерастват в ожесточени лични съперничества.

Колко безмилостна може да бъде цената на свободата и доколко си струва рискът – разберете в премиерния за България сериал „Гангстер под прикритие“, от 21 септември, всяка делнична вечер, от 22:15 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
осъзнайте се ( преди 3 години )
Не ме интересуват тъпите ви сериали и с кой спите, а да ни вдигнете заплатите, защото пред телевизора с простите ви сериали не ми се стои. Тези прибират милиони, за да ни подиграват, а реално за обществото не правят нищо. Знам как да живея с пари, но ми ги взимате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
пародия ( преди 3 години )
Сериалът ви трябва да се казва 'Какво е да си просяк под прикритие в телевизията'. Тези са шутове, които ни обират, за да ни държат бедни вкъщи да им гледаме сцените и да им се възхищаваме. Звездите са на небето и се виждат с телескоп. Образовах се и искам висока заплата, за да живея, а не да следя и измсления живот на тези шутове. Те ни имитират, подиграват и обират. Без дрехи и грим сте смешни. И аз мога да ви имитирам...Не е трудно да се правиш на ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар