Свободно време

Таро карта за 19 септември

Съвет за деня – Крал на пентаклите е малко консервативна и застояла енергия

19.09.2020г. / 06 57ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Кулата.

Днес може да имаме момент, в който да се почувстваме сякаш някой е дръпнал изведнъж килима изпод краката ни.  Случва се внезапно и за щастие, минава бързо. Всички имаме кули, които сме изградили и които могат да се срутят неочаквано; фалшиви системи от вярвания, връзки, очаквания, кариера или почти всичко, в което инвестираме много време, енергия и надежда, но сме издигнали върху слаби основи.  Облекчението в Кулата е, че краят така или иначе трябва да настъпи, тъй като никога не е било предназначено да продължи по този фалшив начин. И най-накрая, когато се срине, всъщност можете да изградите нещо по-силно и по-добро.

Съвет за деня –  Крал на пентаклите е малко консервативна и застояла енергия, но е символ на благополучието и уредения живот. Това, което искаме ще стане, ако е свързано с материални придобивки, ала трябва да проявим търпение и да държим фокуса си върху целите, които имаме.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да приемем промените, които настъпват или вече са настъпили, но да не ги предизвикваме ние. Каквото и да става се постарайте да не сте инициатор на промени днес.

За влюбените и семейните:

Може би настъпват промени в отношенията и връзката ви, които не ви харесват. Дайте шанс на това, което се случва и се постарайте да не взимате твърди и крайни решения. Нещата постепенно ще се уталожат и ще разберете, че промените всъщност са хубави.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай