Свободно време

Таро карта за 24 септември

Императрицата е лечител, тя дарява оздравяване

24.09.2020г. / 07 52ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Императрицата. Днес е хубав ден за дела, свързани с дома, за подредба и създаване на уют. Работите ви във всички сфери са успешни, картата е символ на изобилие. Подходящ ден за творчество, за подхранване на женската енергия. Практики за женска енергия, сбирки с приятелки, разходки сред природата. Императрицата е лечител, тя дарява оздравяване. Предупреждението е да се пазим от преумора.

Съвет за деня – Слънцето е успех, признание, просперитет и в материалното и в духовното. Може обаче да има и засилена чувствителност по отношение на егото. Комбинацията от тези две карти може да означава, че ще имаме един успешен във всяко начинание ден.

В работата:

Днес е прекрасен ден за творческите професии. Ще имате енергия, идеи и вдъхновение.

За влюбените и семейните:

Картите са прекрасни, но трябва да сте предупредени и за сенчестата страна на тази комбинация, а тя е да не оставяте егото ви да стане по-голямо и важно от скромността и верността ви към партньора.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай