Свободно време

Таро карта за 25 септември

Нужда от нещо ново, от смяна на цвета на косата до нов дом или дори държава

25.09.2020г. / 08 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Шестица чаши.

Шестица чаши е една лека карта, която е малко носталгична, по детински наивна, защото ѝ се иска да се сгуши в топлите спомени на миналото. Може да ни обземе лека тъга, но и радостното пърхащо чувство, пеперуди в стомаха, предвещаващо сладки и топли моменти. Тя е и малко срамежлива карта, но женствена, пълна с женска енергия и флуидност. Символизира богата душевност, вътрешна красота, чувствителност.

Съвет за деня – Свободен дух и спонтанни решения, невинност и ново начало, напълно освободено от стари обременености. Нужда от нещо ново, от смяна на цвета на косата до нов дом или дори държава. Карта, която ви насърчава да следвате сърцето и интуицията си! Подходящ ден за практики за освобождаване от старото, прекъсване на енергийни връзки. Вярата в собствените сили трябва да е водеща за вас днес. В любовта, ако е нова, все още има много неизвестни, но със сигурност намеренията са чисти. Ако е дългогодишна може да е знак за избор, който трябва да се направи.

В работата:

Прекрасен ден за приятелство и общуване. Не го пренебрегвайте и отделете време да опознаете колегите си и да бъдете приятели. Това се отплаща в работата. Днес също е подходящ ден да създаваме и творим с ръцете си.

За влюбените и семейните:

Прекрасен ден за разходки сред природата, за разговори и игра с деца. Ден, в който е хубаво да обърнем внимание на своите близки и обичани същества. Подходящи са практики и работа за свързване с вътрешното дете.

В любовта, ако е нова, все още има много неизвестни, но със сигурност намеренията са чисти. Ако е дългогодишна може да е знак за избор, който трябва да се направи.

Коментирай