Свободно време

Таро карта за 22 октомври

Енергията на тези две карти ни съветва да сме търпеливи и дипломатични

22.10.2020г. / 09 29ч.
Мария Дуковска
Таро карта за 22 октомври

Карта на деня – Рицар на чашите – днес е ден на новините и комуникацията. Ще общуваме с лекота. За мнозина може да се окаже ден, в който ще получат новина или ще успеят с положителна развръзка на сложен проблем.  За други може да е ден, в който ще научат за нечии романтични чувства и намерения.

Съвет за деня – Сила – ще имаме нужда от търпение и усмиряване на емоциите. Възможно е да се наложи да потърпим и да се смирим.

В работата:

Енергията на тези две карти ни съветва да сме търпеливи и дипломатични. Може да получим обнадеждаващи новини, но не трябва да избързваме с действия и заключения.

За влюбените и семейните:

За мнозина днес е вярно, че чувствата ги има, но са налице външни ограничения, които не ви позволяват да се отдадете на отношенията си. Налага се да сте търпеливи.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време