Карта на деня – Паж мечове.

 Картата днес насочва вниманието ни към общуването. Очаквайте новини и неочаквани съобщения, може да се разкрие и някоя тайна. Възможно е да има прибързани и необмислени думи. Съветва ни да се пазим от клюки и интриги. На дневен ред също е ученето и участието в различни курсове и семинари.  

Съвет за деня – Слънцето е една прекрасна карта, вдъхва топлина, искреност, стремеж към истината, сила. Предвещава успех, може би дори ще бъдем център на вниманието. Жизненост и енергия ще бликат от нас и няма да оставят никого равнодушен. Карта вещаеща успех, щастие, благородство, оздравяване. Енергия, на която не липсва и голяма доза логика, мъжка енергия и рационалност. Денят е чудесен за разкриване на вашите таланти и възможности. Ще просперирате, ще имате радост и успехи.

В работата:

Не прекалявайте с работата, грижете се за себе си и казвайте смело „не“, когато е необходимо. Помнете, че вашето здраве и физическо благополучие са на първо място.

За влюбените:

В любовта е добре да сме внимателни, за да не кажем или решим нещо твърде импулсивно и да съжаляваме после. Може да получим новина, която има отношение към връзката ни или признание, нещо, което е било скрито дълго време. Ден за раждане, за планове за дете или планове за съвместно съжителство.

Автор: Венета Евтимова


Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.