Свободно време

Таро карта за 27 ноември

Енергията на тази карта е като портал, през който да преминем, за да отидем на ново ниво

27.11.2020г. / 07 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Светът е една положителна и хубава карта, тя символизира кръговрата на живота, завършването на един цикъл и започването на нов. Пълнотата и удовлетворението от постигнатото и стартирането на ново начало. Енергията на тази карта е като портал, през който да преминем, за да отидем на ново ниво. Разширяване на съзнанието, хармония, цялостност, задоволство. Може да се каже, че Светът поставя всичко на мястото му, точно там, където трябва да бъде.

Денят е подходящ за пътуване, дори за по-далечни и задгранични пътешествия. Подходящ е за довършване на дела, но и за започване на нови. Чудесен е за общуване с хора, които са в чужбина, за поставяне на ново начало и бизнес с чужбина. В този ден всичко се намества правилно, дори и да не ни се струва, че е така на пръв поглед.

Съвет за деня – Императрицата. Тя е символ на плодородие, на изобилие и благополучие. Насочва вниманието към начинания свързани с дома, за подредба и създаване на уют. Делата са успешни, картата е символ на изобилие. Подходящ ден за творчество, за подхранване на женската енергия. Императрицата е лечител, тя дарява оздравяване. Предупреждението е да се пазим от преумора.

В работата:

Денят е подходящ за пътуване. Подходящ е за довършване на дела, но и за започване на нови. Чудесен е за общуване с хора, които са в чужбина, за поставяне на ново начало и бизнес с чужбина. В този ден всичко се намества правилно, дори и да не ни се струва, че е така на пръв поглед.

За влюбените и семейните: 

Ако започнете връзка или се влюбите в този ден, е много възможно това да е една кармична любов, която има потенциала да продължи дълго и да е от голямо значение за вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай