Свободно време

Таро карти за всяка зодия за декември

Очаква ни динамичен месец

03.12.2020г. / 14 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В последния месец от годината таро картите разкриват, че ни очакват много разнообразни събития. Ще правим планове за 2021 година, ще се радваме на успехи, ще чистим излишното от живота си. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Огнени знаци

Овен

Таро картите показват, че Овните трябва да се пазят от грешки и то още в началото на месеца. Пренебрегването на отговорностите и опитите да надхитрите съдбата могат да доведат до много неприятности. И обратно, честният подход ще привлече късмета към вас. Бъдете активни, защитавайте своите интереси и се отървете от всичко, което ви пречи да живеете щастливо. Дори и да има не толкова приятни моменти, ще успеете да ги преодолеете, стига да не бързате при взимането на решения.

Вдъхновяващи цитати за повече увереност през 2021 година

Лъв

Лъвовете трябва да започнат новия месец с много енергия и позитивизъм. Време е да покажете своите таланти и умения. С лекота ще можете да се справите с проектите към този момент и да начертаете планове за следващата година, които да ви донесат добри доходи в бъдеще. Ще се отървете от негативното и ще може да се отдадете на заслужена почивка. Отделете си време за релакс, за занимания, които ще ви помогнат да надградите своите умения. Ако има нещо, което е забавяло някои ваши планове, сега ще можете да го разчистите от пътя си.

Какъв цвят портфейл да изберете през 2021 за повече пари?

Стрелец

Стрелци, таро картите показват, че скоро ще имате повод за радост, защото ще успеете да подобрите вашето финансово състояние. Не спирайте да работите усилено. Картите показват, че през декември ще успеете да се освободите от нещо, което пречи на развитието ви. Бъдете активни, за да не изпуснете късмета си. В последния месец на годината събитията ще се развиват както ви се иска, защото голяма част от препятствията вече няма да ги има. Ще успеете и да изгладите онези взаимоотношения, които не са вървели досега.

Коментирай
Свободно време