Свободно време

Пълнолуние в Лъв на 28 януари – емоциите ще ни владеят

Кои зодии ще усетят пълнолунието най-силно

22.01.2021г. / 11 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 28 януари ни очаква пълнолуние в знака на Лъв, което бележи началото на нов цикъл. Това събитие ще се случи, когато Слънцето във Водолей се противопостави на Луната в Лъв. Пълнолунието е време на кулминация и обещание за изпълнение на това, което е започнало на новолунието. То също може да ни направи по-емоционални, но и романтично настроени.

Полярността Лъв – Водолей се отнася до баланса между всичко, което е лично (Лъв) и всичко, което е безлично (Водолей). Енергията на Луната в Лъв ще ни помага да изразим себе си творчески, да получим удоволствие от романтиката. От друга страна, Слънцето във Водолей управлява групата, повече безучастните приятелства и обективността.

Как флиртуват зодиите

Възможно е да бъдем по-импулсивни или да се борим на всяка цена да управляваме нещо или някого. Откровенията ни ще бъдат емоционални, емоциите ни като цяло ще бушуват. Време е да изразим себе си така, че на по-късен етап да не съжаляваме за някои свои грешки, които може да допуснем и да останат на този етап незабелязани.

Пълнолунието ще бъде усетено от всеки от 12-те зодиакални знака, но при 4 от тях ще бъде по-осезаемо. Вижте кои са.

Зодия Телец

Телците може да имат напрежение в дома, минали емоции и събития да бъдат изведени на повърхността. Ще се наложи да балансирате между работата и семейството си. Уверете се, че не поставяте желанията на шефовете или членовете на семейството ви над вашите. Слушайте сърцето си, мислете за собствения си комфорт и внимавайте с емоциите.

Късметлийски зодии в любовта през 2021

Зодия Лъв

Лъвове, сега е вашето време да приведете творчески проекти до блестящ финал и светлините на прожекторите да ви огреят. Имате добри възможности да блеснете и да използвате този прилив на енергия, за да изразите себе си по най-добрия възможен начин. Възможно е да има напрежение в любовта и работата, но се опитайте да ги овладеете. Не се колебайте да казвате истината.

Коментирай