Свободно време

Новолуние във Водолей на 11 февруари – да се разделим с негативните емоции

Очаква ни интензивно събитие

11.02.2021г. / 17 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки нов месец наблюдаваме новолуние. На 11 февруари то ще бъде в знака на Водолей. Готови ли сте за нови проекти, защото това новолуние ще донесе много възможности за промени и е важно да сме решителни.

Знакът на Водолея е въздушен и ще ни вдъхнови да мислим извън рамката и да си поставяме цели за бъдещето. Това новолуние ще ни накара да чувстваме всичко по-интензивно от обикновено, защото Луната ще се присъедини в този знак.

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Нашата връзка с емоциите може да е по-сложна, защото Луната във Водолей има силна нужда от емоционална свобода. Време да се освободим от негативните емоции като страх, гняв и ревност.

Новолунията в астрологията са подходящо време за стартиране на нови неща. Но това, което не бива да забравяме сега е, че до 21.02 Меркурий ще бъде ретрограден, а по време на него може да има забавяния. Ето защо, ако не се налага, не бързайте с новостите и подписването на документи. Ще ни бъде трудно да гледаме ясно на събитията, възможно е да има колебания.

Три зодиакални знака ще преминат през повече интензивност.

Талисмани за късмет за зодия Водолей

Зодия Водолей

Това е вашето новолуние, Водолеи. Усещате ли неговата сила? Ако налице са някои лични промени, то новолунието само ще увеличи интензивността им. Предизвикателства няма да липсват. Помислете добре върху това кои сте и какви са вашите лични нужди. Събудете вашето Аз. Вашите нестандартни идеи ще вдъхновяват.

Зодия Телец

Новолунието в знака на Водолей ще окаже влияние върху вашата кариера. Вероятно копнеете да излезете от рутината, да опитате нещо неочаквано или пък се замисляте за различен професионален път. С Марс във вашия знак, вие ще се чувствате по-смели да докажете себе си. Приемете това новолуние като шанс да излезете „извън кутията“ и да започнете да проправяте нов път за себе си. Възползвайте се от всяка добра възможност, Телци.

Законът за привличане за всяка зодия

Зодия Лъв

За представителите на зодията, това новолуние ще окаже влияние на връзките и любовния живот. С ретроградния Меркурий, вероятно ви е било трудно да общувате с партньорите си напоследък. Не бива да позволявате на споровете да ви спрат точно сега. Имате невероятен шанс да започнете отново в рамките на най-близките си партньорства и да предефинирате правилата, които сте си поставили. Това важи както за бизнеса, така и за любовта. Самотните Лъвове е добре да отворят съзнанието си за нова любов.

Снимка: Istock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
Nesto po razlicno zasto ne pishem a moje bi vie gi sasdavata ee razbira se ako imma takiva da se hvastat na tiya statii
отговор Сигнализирай за неуместен коментар