Свободно време

Меган Маркъл с шокиращи разкрития в интервю за Опра Уинфри

Принц Хари и Меган Маркъл дадоха ексклузивно интервю на телевизионната звезда Опра Уинфри

04.03.2021г. / 14 47ч.
Нина Иванова
Снимка: Getty images.

Снимка: Getty images.

„Казахте някои много шокиращи неща“, казва Опра Уинфри на Меган Маркъл в откъс от интервюто, което херцогинята даде за телевизионната водеща, излъчен в CBS. Пълното интервю на Меган Маркъл ще бъде излъчено в неделя вечерта (американско време) по телевизия CBS, което е рано сутринта в понеделник българско време.

От рекламния клип за ексклузивното интервю на Маркъл става ясно, че херцогинята няма намерение да мълчи за истинските отношения между нея и кралския двор.

В тийзър клипа бившата актриса казва, че не вижда как кралското семейство очаква тя и съпругът ѝ да останат „мълчаливи“.

„Как се чувствате, знаейки, че дворецът ви слуша как казвате вашата истина днес?“, пита Уинфри Меган.

„Не знам как те очакват след всичкото това време, че ние просто бихме мълчали, когато е налице активна роля в това Фирмата да създава непрекъснато фалшиви новини за нас“, казва Меган.

Под „Фирмата“ Меган Маркъл има предвид институцията на кралското семейство.

„И ако това идва с риска да загубя нещо, то вече има много, което е изгубено“, споделя херцогинята в излъчения клип от интервюто.

Интервюто на CBS се очаква да бъде с фокус върху пътя на Меган Маркъл към кралския двор, брака ѝ с Хари, майчинството, филантропията и натиска на обществения интерес към връзката ѝ с принц Хари. По време на разговора се присъединява и принц Хари, който ще говори за техния исторически избор да се преместят в САЩ.

<iframe width="600" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/aaVb3YeNQA0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Коментирай