Карта на деня – Висшата жрица.

Много от отговорите се намират във вас и вашето подсъзнание, стига да имате смелост да се гмурнете в него и да ги извадите оттам. Висшата жрица може да е знак и за сродна душа, някой с който се разбираме само с поглед и ни е изпратен по съдба.

Съвет за деня – Императрицата е голям аркан и носи хубава енергия. Зарежда ни с оптимизъм и откритост, но и с малко повече емоции. В комбинация с Висшата жрица ни съветва да не се поддаваме изцяло на желанието да се вглъбяваме и отдаваме на вътрешното, а да обърнем внимание и на хората около нас, на светски прояви и срещи с приятели.

В работата:

Вложете творчество и емоция в може би скучния и монотонен работен ден. Така ще извлечете повече радост от работата си, а освен това може да достигнете до нова и печеливша стратегия.

За влюбените и семейните:

Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно заедно. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте заедно радостта от живота.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.