Свободно време

Сродна душа или душа близнак?

Каква е разликата

26.03.2021г. / 17 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В живота си срещаме много и различни хора. С някои толкова се допълваме, че казваме, чете са нашата сродна душа. А дали е възможно да са душата ни близнак?

Коя е сродната душа?

Срещаме нашата сродна душа в човек, с когото се свързваме на по-дълбоко ниво на безусловна любовна основа. С него сме преплетени с любов, а връзката ни е мощна и динамична. Има синхрон, баланс и взаимно уважение. Това носи на двойката красиво усещане. И двамата партньори имат едни и същи мечти, целите им се отразяват като в огледало една в друга. Въпреки това, не е задължително сродна душа да ви е любовен партньор, а може да се окаже роднина, приятел.

Разликата между сродната душа и партньора в живота ви

Коя е душата близнак?

При нея нивата на интензивност са на много по-дълбоко ниво. Има усещане за изключително познаване на другия, синхрон и доверие, както на физическо, така и на емоционално ниво. Понякога партньорите дори нямат обяснение за тази силна свързаност.

Взаимодействието с душата близнак е като между два пламъка и може да бъде изключително интензивно и мощно, толкова, че да не се получи романтична връзка, а да има оттегляне. Душите близнаци гравитират една към друга с голямо въздействие и интензивност, усещайки взаимно аурата и атмосферата си. Понякога дори споделят едни и същи сънища и вътрешно говорят през сърцата си без думи. Те изпитват интензивни емоции и чувства един към друг, отразявайки своите най-съкровени силни и слаби страни.

Сродна душа според зодията (част първа)

За душите близнаци се счита, че са две половини на една душа, с нейните силни и слаби страни. И при тях, както при сродните души не е задължително да има любовна връзка.

По какво си приличат?

И сродната душа и душата близнак са част от съдбата ни и е трудно да се направи разлика поне в началото с кое точно имаме връзка, тъй като и двете връзки, дори и да не са интимни ни докосват силно.

Сродна душа според зодията (част втора)

Какво ги отличава?

Основната разлика е, че душите близнаци са две половини от едно цяло, една душа разделена на две, докато при сродните души не е така, те са си две отделни души. Връзката с душата близнак може да се превърне в токсична, отношенията с нея може да отразяват вашите собствени проблеми, нездравословни навици или дисбаланси. От друга страна, връзките със сродна душа често са много по-стабилни.

Свързани статии

Кое от двете е по-добре?

Няма точен и правилен отговор, защото всичко се свежда до вътрешния растеж на някого. Нашата сродна душа може да бъде приятел, романтичен партньор или член на семейството. Душата близнак и връзката с нея може да бъде по-интензивна и често тези души се събират, за да работят през житейски уроци или да постигнат нещо по-голямо заедно. Ето защо няма по-лош или добър вариант на тези два различни вида души.

Хората идват в живота ни с причина, без значение дали е за определен период от време или за цял живот.

Коментирай