Свободно време

Таро карта за 5 април

Паж мечове е общителен и комуникативен, ала и твърде самонадеян, без да има съответното покритие

05.04.2021г. / 09 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Паж на мечовете – пажовете са носители на новото, но често необмисленото и прибързаното. Паж мечове е общителен и комуникативен, ала и твърде самонадеян, без да има съответното покритие, като опит и знания.

Енергията днес ни предупреждава, че е възможно да решим, че правото и силата са на наша страна, но за съжаление да прибързаме в тези си заключения и да заявим позицията си, без да сме наясно с истината, която е различна от това, което си представяме.

Съвет за деня – Осмица жезли отново ни предупреждава да сме внимателни както в заключенията си, така и в действията си. Събитията може да се развият твърде бързо и да ни подтикнат да действаме докато мислим, че сме прави и силата е на наша страна, но е добре да не се поддаваме на тази енергия, защото е илюзорна.

В работата:

Комбинацията днес е въздух и огън, страстна и динамична. Възможни са конфликти, прибързани действия, дори хаос. От вас самите зависи доколко ще се поддадете на тази енергия и тези настроения. Но при всички положения поговорката „Седем пъти мери, един път режи“ се отнася за дни като този. Имайте едно наум.

За влюбените и семейните:

Тази комбинация като че ли е доста благоприятна за онези, които нямат сериозни конфликти помежду си, защото може да е доста страстна и гореща. За хора, на които се налага да изясняват отношения и да разрешават конфликти обаче, може да се окаже доста неприятна. Ако има как отложете подобни разговори за по-подходящ ден.

Коментирай