Свободно време

Таро карта за 13 април

Може би се чувствате емоционално свързани с нещо, което трябва да си отиде, за да не повтаряте старите модели отново

13.04.2021г. / 07 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Осмица чаши.

Време е да вземем уроците от миналото и да продължим напред. Може би се чувствате емоционално свързани с нещо, което трябва да си отиде, за да не повтаряте старите модели отново. Тази карта не е за отричане на миналото, а по-скоро указва нуждата да се научим, да използваме опита и знанията си по нов начин, да променим посоката.

Съвет за деня – Крал пентакли е символ на стабилност, сигурност, дисциплина и успех. Този крал използва своята логика и интелект, за да се справя със ситуациите в живота, но като представител на пентаклите също обича да се грижи за другите, предоставяйки съвети и мъдрост, както и финансова помощ.

В работата:

Може да се наложи да промените намеренията си, да оставите нещо, с което сте се занимавали дълго време и сте вложили усилия и да тръгнете в изцяло нова посока. Може да ви се стори трудно в началото, но вие имате и опита и знанията да осъществите промяната, ще получите и помощ.

За влюбените и семейните:

На повърхността може да излязат конфликтни ситуации, може да се наложи да се разделим с някакви надежди или мечти, свързани с половинката. Но това е за добро, защото ще достигнете до още по-голяма стабилност в отношенията си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай