Свободно време

Мария Константинова ще модерира дискусията „Открито за ваксините“

Водещата на „България сутрин“ ще ръководи дискусията на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН на 23 април

16.04.2021г. / 12 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Водещата на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR „България сутрин“ – Мария Константинова, ще бъде модератор на дискусия, посветена на ваксините и всички въпроси, свързани с науката, доверието и свободата на избор.

Мария е част от екипа на политематичната телевизия от март 2021 година, но бързо се доказа с професионализма си и широката гама от познания, които притежава.

На 23 април тя ще модерира дискусията „Открито за ваксините“, която се организира от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Дискусията е част от информационната кампания „Здрави заедно“, която ще предоставя на партньорите и служителите на компаниите членове на организацията достоверна информация от компетентни източници. Онлайн събитието може да проследите от 14 часа, в Youtube и Facebook профилите на организацията.

В дискусията ще се включат Огнян Траянов, председател на Българската мрежа, доц. Михаил Околийски от СЗО, който ще говори за проучванията и нагласата за ваксиниране у българите, проф. Орлин Тодоров, психотерапевт и психоаналитик, и адв. д-р Мария Петрова, която ще засегне темата за свободата и ограниченията.

Заедно с Мария Константинова експертите ще обсъдят дали е възможно ваксинацията да стане задължителна, масовата ваксинация или удължаването на COVID мерките ще помогнат за справянето с пандемията и как се отразява решението за имунизация на психическото здраве на хората.

Коментирай