Свободно време

Слънцето премина в знака на Телец – ще ни вълнува темата за парите

Започва нов сезон

20.04.2021г. / 15 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 19 април Слънцето премина в знака на Телец и ще се задържи така до 20 май, когато ще премине в Близнаци. Знакът на Телеца е земен, женски знак и е една от четирите фиксирани зодии (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей). Той има много стабилна енергия.

Меркурий в Телец – възможни са проблеми в комуникацията

Когато Слънцето навлезе в неподвижен знак, тогава енергията е специална и помага за създаване на богатство и дълготраен просперитет. Сега, когато Слънцето прави този транзит в Телец, ще бъдат осветени теми като финанси и семейство. Телецът е представен от бик, което е животно здраво стъпило на земята.

Топлината на Слънцето в земния знак Телец прави изключителна комбинация. Това ще ни помогне да бъдем по-уверени, упорити при следването на своите цели. Отговорността ни в работата също ще се повиши. Желанието ни да си угаждаме, да пазаруваме също ще излезе на преден план, но успоредно с него и това как да повишим своите доходи. На добри резултати могат да се радват родените под знака на зодиите Овен и Риби.

Женски хороскоп за май

С този транзит на Слънцето се поставя и началото на сезона на Телеца. Други зодиакални знаци, които ще се чувстват добре през този период са Телец, Дева и Козирог, докато за Лъв, Скорпион и Водолей може да има известни трудности.

Венера влиза в Телец до 8 май – любов и грижа за себе си

През 2021 година определено има силна вибрация на знака Телец. Венера направи транзит в него на 14 април, а Меркурий на 19 април. Освен че ще бъдем по-трудолюбиви, ще дадем приоритет на сигурността, стабилността и ангажираността. Добрите идеи ще идват с лекота.

Талисмани за късмет за зодия Телец

Но разбира се, през сезона на Телеца няма да мислим само за работа, а и ще се отдаваме на удоволствия. Управляваща планета на този зодиакален знак е Венера, която е планетата на любовта, удоволствието, парите и красотата. Това ще ни вдъхнови да направим промени в дома, гардероба и да разкрием красотата си. Венера е и планетата на лукса, а той ще ни привлича силно.

Въпреки хубавата енергия, която ни очаква, възможно е да бъдем толкова упорити, че да не желаем да приемем чуждата гледна точка. Това може да ни изправи пред някои конфликтни ситуации. Време е да намалим темпото, да се движим бавно, но уверено, оставайки продуктивни. Нека се наслаждаваме на малките неща, всичко се нарежда по план.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
moje i da ne komunikirame nema dert vie se razberete sas pazela az sam lesen spanaakkkkkkkk nema dert
отговор Сигнализирай за неуместен коментар