Свободно време

Мая от Alessa си подари ново Порше

Alessa е истински властелин в българската мода с над 2млн. последователи в социалните мрежи

07.05.2021г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Instagram maya.alessa

Снимки: Instagram maya.alessa

Мая, една от сестрите-създателки на бранда Alessa, се поглези с чисто нова придобивка. Луксозното возило е най-новият модел на Porsche Cayenne Coupe - Hybrid, а цветът е бял. Красивата бизнесдама събра стотици коментари след вдъхновяващото си послание към всички млади момичета в България:

„Под подобна снимка в 99% от случаите се пише: „Thank you, my love!❤️❤️❤️“

Е, аз съм щастлива, че мога да благодаря на съдбата, сестра ми и лудото решение, което взехме преди толкова много години – да поемем по пътя на мечтите си, въпреки че всеки ни казваше, че нямаме шанс.

Естествено, би било лесно да се хейтне, но идеята на тази снимка е да бъде мотивация за всички млади момичета, които виждат навсякъде един-единствен ГРЕШЕН пример и начин, по който могат да се докоснат до живота, който искат.

Работете здраво, вярвайте в мечтите си, бъдете готови да жертвате няколко години от живота си в пълна обсебеност и никога не се отказвайте.

Предприемачеството е една уникална сфера, която обича смелите. #cayennecoupe“

Историята на Alessa е истинско доказателство, че човек може да постигне американската мечта в България, както списание Forbes определи успеха на модния бранд.

Както знаете, Alessa е истински властелин в българската мода с над 2млн. последователи в социалните мрежи. Двете сестри вече 9 години диктуват модата в България и доказват, че една красива българка би могла да е едновременно и също толкова успешна.

Коментирай