Свободно време

Къдрици и балеаж ще са хит за лято 2021

Какво още научихме от десетия епизод от влога "Ето как"

09.06.2021г. / 13 49ч.
Аз жената
Къдрици и балеаж ще са хит за лято 2021

Красиви къдрици, френски балеаж за смесване на цветовете в косите и артистичен френски маникюр ще са сред топ тенденциите, които ще ни владеят през лято 2021.

Фризьорът Петер Първанов и маникюристът Благовеста Тодорова направиха демонстрации на летни визии за прически и маникюр в новия епизод от влога "Ето как".

Талантливите специалисти разкриха за зрителите на Az-jenata.bg какви ще са тенденциите и актуалните хитове при косите и ноктите през лятото, а техните съвети може да видите в епизода ни. 

Редовна и правилна грижа, както и специално внимание към скалпа, защото там се крие тайната на здравата и красива коса, бяха сред основните препоръки, които Петер отправи към зрителите. 

Артистичен маникюр, пастелен и бежов матиран лак, остра и бадемовидна форма на ноктите пък ще са сред хитовете през лятото, разкри маникюристът Благовеста Тодорова, специално за дамите, които се вълнуват каква визия да изберат за ноктите си през топлите месеци.

Чаровните водещи на прогнозата за времето по телевизия Bulgaria ON AIR Владимира Илиева и Александрина Янкова също споделиха някои от своите трикове за красота през лятото.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAzJenata%2Fvideos%2F1229715730814090%2F&amp;show_text=false&amp;width=600&amp;t=0" width="600" height="340" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Владимира Илиева посъветва дамите да пазят косата си през лятото, използвайки спрейове с UV защита, да носят по-често шапки и да внимават с изрусяването през топлите месеци, тъй като косата обикновено изсветлява точно в този период.

Подхранващи терапии и чести маски за косата също са част от бюти рутината на чаровната Влади, и тя препоръча на дамите да не подценяват важността на редовните грижи за косата.

Александрина Янкова сподели също някои от своите тайни за красива визия, а именно хидратация през лятото и редовна грижа с подходящите за нашата кожа и коса продукти. Тя бе модел по време на влога за демонстрацията на летен маникюр.

Визията, която маникюристът Благовеста Тодорова избра за нея бе артистичен френски маникюр, съобразен със задълженията на Алекс като телевизионна водеща. Какъв точно бе маникюрът, можете да видите в епизода.

Маникюристът Благовеста Тодорова сподели много ценни съвети за грижата за ръцете и ноктите през топлите месеци, сред които бе препоръка към дамите да си направят пилинг на ръцете в началото на лятото. Какво още научихме от нея, може да видите в епизода.

Епизодът се излъчи с подкрепата на Settle България, които ще осигурят специална награда за един от всички зрители на влога, участвали в играта. Подробности за играта можете да прочетете тук.

 

 


Коментирай