Свободно време

Как се тълкуват сънищата, в които падаме

Вижте няколко интересни тълкувания

23.06.2021г. / 13 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво сънувахте през изминалата нощ?Нашите сънища по някакъв начин отразяват реалния ни свят. Емоциите, които преживяваме, често се проявяват в сънищата ни. Може би няма човек, който да не е сънувал, че пада. Сънищата, в които падаме най-общо може да се тълкуват като страх от загуба на власт над конкретни неща или ситуация, чувство за безпомощност в реалния живот. Но вижте още няколко сънища с падане и техните тълкувания.

Падате от небето

Ако в съня си падате безпомощно от небето, сънят обикновено подсказва, че преминавате през голяма промяна в живота си. Също така този сън е показател, че ви е трудно да държите нещата под контрол. Бавното падане отвисоко може да се тълкува и че сте на кръстопът и не можете да вземете решение.

Какво означава, ако сънувате любовна раздяла?

Ако сънувате, че се спъвате и падате

Този сън може да се тълкува, че се страхувате от това да не бъдете изоставени, да не се провалите в кариерата.

Ако падате от скала

Вероятно кошмарен сън, в който обикновено сънуваме как губим опора под краката си. Подобни сънища разкриват нашите страхове от това да не загубим определени контакти или пък че в реалния живот не получаваме дадено нещо, за което сме се надявали. Но този сън разкрива и вашите страхове относно определена ситуация.

Какво означава, ако сънуваш, че плачеш?

Ако сънувате, че друг пада

Особено ако в съня си видите познат човек да пада, вероятно той има здравословни проблеми или преминава през труден финансов период.

Какво означава, ако сънувате, че се омъжвате?

Сън, в който падате от сграда

Разтърсващ кошмарен сън, който се тълкува, че в живота си се страхувате от неизвестното. Ако при падането се хващате за нещо и висите, това означава, че сте разочаровани от себе си и от това, че не сте успели да постигнете своите цели.

Свързани статии

Ако сънувате, че падате и се наранявате

Ако при падане във вашия сън, изпитвате болка, това означава, че във вашия съзнателен живот страдате по някакъв начин. Ако се нараните в съня си, защото са ви бутнали, това може да се тълкува, че в реалния свят вие се чувствате предадени.

Сънища, в които падате по стълби или асансьорна шахта

Сън, който подсказва, че сте преминали през някакво събитие, което е повлияло негативно на вашето самочувствие.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време