Свободно време

Венера в Лъв – време е за флирт и любов

Очаква ни много гореща енергия

01.07.2021г. / 13 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 27 юни планетата на любовта, парите, красотата – Венера, навлезе в знака на царствения Лъв. Определено това лято вибрациите ще са различни. Искаме да се забавляваме, да флиртуваме, да правим много любов. Венера ще остане в този зодиакален знак до 21 юли и ще можем да задоволим своите плътски желания или пък да създадем нова любовна връзка.

Този транзит ще ни даде тласък, от който се нуждаем, за да събудим нашата смелост. Това ще ни помогне да бъдем по-привлекателни, дори по-вълнуващи. Любовните ни връзки ще станат много по-пикантни, горещи, чувствени, тъй като Лъвът управлява сърцето. Ако сте самотни, трябва да рискувате, за да получите желаното. Ако до този етап сме крили своите емоции към определена личност, сега е подходящо време да ги споделим. Няма какво да губим!

Месечен хороскоп за юли

На 13 юли в знака на Лъв ще влезе и Марс, който ще се срещне с Венера, свързвайки се един с друг. Когато двете горещи планети са заедно, тогава всичко се превръща в една експлозия от емоции.

Тъй като в астрологията Венера и Марс са планетите на любовта и сексуалната енергия, те се срещат на всеки две години, а с тях започва и нов цикъл на обвързване. Когато Венера е в Лъв единственият недостатък на този транзит е, че личната драма може да бъде екстремна и егоистична, а действия или разговори могат да се случат просто заради драматичния ефект, който ще произведат, казва астрологът Лесли Хейл за Keen.com.

Ретрограден Нептун на 25 юни – време за истини

Венера в Лъв означава, че ще подходим по-сериозно към връзките и приятелствата си и можем лесно да бъдем наранени, ако нещата не се развият така, както смята Лъвът. Въпреки че всяка зодия ще почувства тази промяна, астролозите казват, че транзитът ще се усети по-силно от хората, които имат натални планети с фиксирани знаци, включително и Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

На 3 зодиакални знака, любовният живот ще се подобри:

Зодия Телец

Телците са романтици, но трябва да внимават да не наранят отново сърцето им. Сега до вас може да достигне само някой, който би ви доказал, че е надежден. Нямате нужда от нелоялни партньори. Звездите показват, че има вероятност да влезете в контакт с човек, когото познавате вече и когото ще видите в нова светлина. Възможно е да е колега, познат, приятел и да се случи нещо романтично между вас.

Любовен хороскоп за юли

Зодия Дева

Обвързаните Деви е време да спрат с рутината. Това че имате половинка до себе си, не означава, че трябва да си стоите така и да не правите нищо за вашата романтика и интимност. Транзитът на Венера в Лъв ви дава възможността да се преоткриете с любимия човек, да го изненадате, да направите това, което е между вас, много по-вълнуващо. Деви, бъдете отворени за новото, споделяйте вашите чувства и емоции.

Зодия Скорпион

Скорпионите искат да получат всичко от едни любовни взаимоотношения и няма да се задоволят с малкото. С този транзит, обичането е много по-лесно. Без значение дали сте в сериозна връзка или не, ще усетите любовните емоции. Възможно е в живота ви да има личност, която изпитва силни чувства към вас и иска да има връзка само с вас. Очаквайте много удоволствия в спалнята, хубави мигове и извън нея.

Коментирай