Свободно време

Как се държат различните зодии, когато харесват някого

Издайнически знаци

07.07.2021г. / 18 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Везните се управляват от Венера. Известни са с това, че са надеждни във връзките си. Те са добри партньори в любовта. Когато харесват някого не могат да го пазят твърде дълго в тайна. Изобщо не се страхуват или срамуват да направят първата крачка. Може да действат мълниеносно или по-срамежливо в зависимост от индивидуалните си особености, а и от факта, че преценяват всяка ситуация на кантар. В повечето случаи Везните имат старомоден подход в любовта. Може да ви подарят цветя, да ви заведат на кино или вечеря. Ще имитират движенията на тялото ви, за да вибрират в синхрон с вас. Този език на тялото винаги има полза в сближаването.

Четирите най-срамежливи зодии в зодиака

Скорпион

Когато харесва някого, Скорпионът започва да играе игри. Той е господар на флирта. Не се отказва, докато не ви спечели. Ще се държи на положение, но същевременно ще заеме нападателна позиция. Почти няма шанс да не усетите, че Скорпион ви харесва. Той ще заложи на класическите погледи, закачки, свалки. Той ще инициира контакт с вас непрекъснато. Ще направи първия ход, без да се притеснява. Дори да не е сигурен дали и вие го харесвате, Скорпионът все пак ще опита. Той е интензивен и страстен зодиакален знак, и предпочита да действа, защото иначе ще съжалява, ако не е опитал.

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

Стрелец

Стрелците са една от зодиите, които са изключително трудни за разгадаване. Те са мистериозни и приключенски настроени. Създават приятелства лесно, защото обичат да го правят и знаят как да скъсяват дистанцията. Ето защо в много от случаите не можете да разберете дали ви харесва или просто иска да сте приятели. Подходът му преминава предимно през разговорите и добре прекараното време. Стрелците обичат свободата си. Те са най-щастливи, когато могат да разполагат с времето си и не зависят от никого. Винаги са в движение. Но ще разберете дали ви харесва по това, че е забавил темпото, за да отделя време специално за вас.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )