Когато харесвате някого, лицето ви, изражението, поведението – всичко се променя, за да издаде вълнението ви. Астрологията се намесва и тук. Различните зодии се държат по различен начин, когато харесват някого. Всяка зодия прави неща, които са характерни за поведението ѝ, когато харесва някого и изпитва вълнение в негово присъствие.

Всеки има своя уникален начин да изрази влечението и интереса си. Ето по какво можете да познаете, че някой ви харесва според зодията му.

Женски хороскоп за юли

Овен

Тъй като е един от най-елегантните, самоуверени и горди зодиакални знаци, Овенът ще запази любовта си в тайна, поне в началото. Няма да разберете веднага дали ви харесва или не. Ще му е нужно време да се увери в това дали и вие имате влечение към него. След това ще действа. И като огнен знак ще действа мълниеносно. Не му трябва много време да се влюби. А когато Овенът се влюби, той се променя изцяло. Става отдаден на човека, към когото има чувства. Започва да го преследва, докато го склони да излезе с него. Прави подаръци и жестове. Като огнен знак Овенът не се страхува да прави първата крачка.

Телец

Телецът е земна зодия, управлявана от Венера – планетата на любовта и романтиката. Тя го кара да изостри сетивата си, когато се срещне с потенциална любов. Иначе като земен знак Телецът трудно ще изрази чувствата си пръв. По-скоро ще изчака сигурен знак от другата страна преди да действа. Но когато истински харесва някого, има някои издайнически знаци, които подсказват за интереса му. Той ще се приближи до вас, ще се опита да ви разсмее или да ви заговори, за да стопи леда. Телците са майстори във флирта, стига да го поискат. Ще сте сигурни, че ви харесва, ако инициира физически контакт с вас – докосне ви леко или ви потупа по рамото, докато говорите.

5 зодии, които не се събират отново с бившите си

Близнаци

Близнаците са очарователни и бъбриви. Те умеят да общуват и се разбират много добре с всякакви хора. Винаги намират общ език, защото са добри комуникатори. По тази причина може и да не разберете веднага, че някой представител на зодия Близнаци ви харесва, защото те се държат общително с всички. Когато си падат по някого обаче, Близнаците започват да проявяват двойствената си природа – ту бъбрива, ту студена. В лутането си как да подходят към вас ще видите палитра от емоции, пробягващи по лицето им. Ще са леко изнервени, а в следващия момент хладни и незаинтересувани. Ще жестикулират повече или ще мигат учестено, докато говорят с вас.