Свободно време

Слънцето влиза в знака на Лъв – очаква ни светъл период

Лъвът е царят на зодиака

22.07.2021г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 22 юли Слънцето влиза в знака на зодия Лъв и ще се задържи така до 23 август. Това означава, че е време да блестим, да добавим нотка на цвят и драматизъм в живота ни и да изпълним желанията си. Това е време, когато искаме да се наслаждаваме и да изразяваме себе си. Може да сме по-щедри в своите жестове и нагласи, но също така можем да бъдем егоцентрични и суетни. Трябва да внимаваме с това!

Лъвът е огнен, мъжки знак и тъй като се управлява от Слънцето, то винаги се чувства много удобно в този знак. Сред зодиакалните знаци Лъвът се счита за знак на власт. Слънцето в Лъв може да осветява проблеми, свързани със силата.

Лъвът е един от четирите „фиксирани“ зодиакални знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, имащи много стабилна енергия. Всеки път, когато Слънцето навлезе в някои от тези фиксирани знаци ни дава специална енергия за създаване на богатство и дълготраен просперитет.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Как да се възползваме от този транзит? Периодът е подходящ за развиване на повече умения за лидерство, за повишаване на увереността, за водене на успешни бизнес преговори. Енергията на Слънцето в Лъв ще ни даде възможност да развием своите проекти и ще внесе по-голяма яснота и стратегии, планиране и предприемане на действия. Това е топла енергия за флирт, сттраст в любовта, желание за любов.

Какво да очаква всяка зодия, вижте на следващата ни страница.

Коментирай