Свободно време

За всекиго по нещо: секси бельо за смели и свенливи дами

Съблазнителното бельо винаги ще повдигне самочувствието ви

30.07.2021г. / 08 17ч.
Михаела Лазарова
За всекиго по нещо: секси бельо за смели и свенливи дами

Едва ли има дама, която да не е била в търсене на перфектното съблазнително бельо поне веднъж. Дантелено, сатенено, прозиращо или непрозиращо. Ние знаем, че каквото и да е то, мъжете го обожават. 

Също така, обаче, една от малките обществени тайни е и, че всяка дама предпочита различен модел секси бельо. Едни дами искат нежно да загатнат за прелестите си, докато други, по-смели дами са винаги в търсене на нещо различно, ново и предизвикателно, с което да впечатлят партньора. Затова, днес ще ви представим няколко идеи за еротично бельо, които ще ви вдъхновят, без значение дали сте от по-срамежливите, или по-дръзките представителки на нежния пол.

Неостаряващата класика – корсетът

Първоначално употребяван като пособие за „извайване“ на перфектната женска фигура под дрехите, в днешно време корсетът се използва като явно оръжие, което да съблазни партньора. На пазара ще намерите много и различни модели с класически и иновативни кройки.

В случай, че желаете да подчертаете фигурата си, без да я разголвате излишно, ви препоръчваме класическите модели тип бюстие от гладък сатен. Те ще ви накарат да се чувствате секси, без да показват тялото ви излишно.

На по-дръзките дами препоръчваме да изберат корсети с отворени кройки, направени от прозирен тюл или изтънчена дантела в ярък цвят. Можете да си закупите и хитро изработени модели, които са с тънки презрамки по целия гръб, така че да имате една добре завършена изкусителна визия.

За удобство и съблазън – еротичната нощничка

Както вече споменахме, едни от най-използваните материи в изработката на съблазнително бельо са дантелата и сатенът. Затова за нас, не е никаква изненада, че повечето еротични нощнички са направени точно с помощта на тези материи. 

На смелите дами препоръчваме кокетните и предизвикателни къси нощнички, направени от дантела или прозрачен тюл. Ако заложите на гладък прав модел ще изваете и издължите цялата си фигура. 

На дамите, които предпочитат нежна визия, както и на дамите с по-пищни форми, препоръчваме еротични нощнички от сатен в кремави и пастелни тонове, които имат чашки с банели. Така, вие ще можете да подчертаете бюста си без да го разголвате излишно. Също така, чашките ще дадат стабилна опора на гърдите ви.

Сутиени, бикини и жартиери – в основата на всеки еротичен гардероб

Тези три продукта доста често са неразделна част от всеки женски гардероб. Можете да намерите съблазнителни сутиени, бикини и жартиери, както в комплекти, така и като самостоятелни продукти, а дизайните им са безброй много. Искате секси визия, но не желаете да се разкривате прекалено много? Купете си съблазнителна бралетка. Въпреки, че повечето еротични бралетки са направени от дантела, всъщност те могат да прикрият гърдите и зоната около гърдите ви достатъчно добре. В същото време дантелата ще ви вдъхне увереност.

Комбинирайте бралетката със секси бикини и жартиерен колан с чорапи. Жартиерният колан леко ще закрие зоната над интимните части, така че да се чувствате комфортно, а дългите чорапи ще прикрият краката ви. За супер предизвикателна визия, ще ви посъветваме да се сдобиете с дантелено бельо, което е със съблазнителни прорези или имитира такива с помощта на различни страп ленти и тюл. 

Съблазнителното бельо винаги ще повдигне самочувствието ви и ще ви дари с добро настроение. Все пак, не забравяйте, че какъвто и модел да изберете най-важното е да се чувствате удобно докато го носите.

Снимки: Astratex.bg

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време