Свободно време

Какво означава, ако разлееш вода?

Водата има невероятна сила

17.04.2024г. / 09 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водата е символ на живот, чистота, лекота, здраве. Когато сме напрегнати, обикновено взимайки душ или вана, се чувстваме много по-приятно. Знаем, че трябва да консумираме достатъчно от нея, за да протичат всички процеси в тялото ни както трябва.

Счупеното огледало носи 7 години лош късмет. Наистина ли?

Може би няма човек, на когото да не му се е случвало случайно да бутне чаша/кана/шише с вода. Как може да се тълкува това?

Що се отнася до значението на разливане на вода в духовен смисъл, това обикновено се смята за късмет в много култури. Символизира ново начало, което да „тече“ с голяма лекота. Разлятата вода пречиства и носи положителни вибрации. Водата има силата да поема енергия.

Символи на късмет от различни части на света

Разливането на вода може да е показател, че имаме и някои емоционални блокажи, които трябва да извадим на повърхността. Нежното повикване на водата ни кара да осъзнаем факта, че в момента сме твърде разсеяни от мислите си и трябва да живеем повече в настоящето и да се съсредоточим върху това, което е наистина важно за нас. Разливането на вода се свързва с късмет, добри поличби, че ни очакват вълнуващи промени.

5 символа с невероятна сила

Течащата вода символизира движението, а случайното ѝ разливане показва, че трябва да се освободим от негативното, за да възстановим своя енергиен поток и баланса в живота си. 

Многократни случайни разливания, особено ако се повтарят за кратък период от време, може да ни подсказват да спрем за миг и да осъзнаем, че сме твърде стресирани, дори може би депресирани. Да разлеете случайно вода е хубаво, защото отваряте път на новото, измивате старото, негативното, трудностите. Нови хоризонти, нови начала и повече лекота на душата.

Коментирай