Свободно време

Седмичен хороскоп за 30 август – 5 септември

Какво ни вещаят звездите за новата седмица

30.08.2021г. / 09 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво ни предстои през новата седмица според астрологичната прогноза на Петя Георгиева, прочетете в следващите редове.

Овен

Не пестете усилията си в последните дни на текущия месец, но пък и не прекалявайте с трудолюбието в началото на следващия. Съобразявайте действията си с отношението и в известен смисъл с настроението на околните, за да предотвратите възможността да ви натоварят със собствените си задължения. Осигурете си лично време, в което ще можете да общувате основно с хората, които предпочитате. Спазвайте стриктно правилата, ако се налага да шофирате.

Телец

Успехите ще са свързани предимно с професионалната ви реализация. Още в началото на следващия месец може да се случи някаква промяна. Усилията и постиженията ви ще получат висока оценка не само на думи, но и в материално изражение. Приемете комплиментите с благодарност, но без да ги обсъждате с колегите. Не всички ще са готови да реагират с вашето въодушевление. Що се отнася до личните отношения, обаче, бъдете готови за разногласия. Очевидна причина няма. Може би просто имате нужда да си отпочинете малко един от друг.

Близнаци

Събитията почти изцяло ще се разминават с предположенията ви. Място за паника няма, запазете присъствие на духа и се „движете по течението“. Ще предотвратите редица неприятности по този начин. Може да не реализирате всичките си замисли, но пък ще се възползвате максимално от обстоятелствата такива, каквито са. Обърнете внимание на близките си. Разговаряйте с тях ежедневно. Най-вероятно ще имат грижи, с които се опитват да се справят самостоятелно, но с ваша помощ ще им е далеч по-лесно.

Рак

Участвайте в екипната работа. Благодарение на нея популярността ви ще се повиши. За пореден път ще докажете професионализма и високото си чувство за отговорност. Отношенията у дома с близките, за съжаление, ще са доста враждебни. Не се противопоставяйте открито, но и не позволявайте да нарушават личното ви пространство. Част от претенциите на членовете на семейството ще са си чиста проба каприз, така че преценявайте внимателно кога да направите компромис и кога да отстоявате позициите си. В края на седмицата може да получите интересни предложения за участие в нов проект. Не избързвайте с даването на съгласие.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
ne ni se slusat gluposti nemame priyateli vece i nemame nujda pred nas edni zad garba sas pazella drugi
отговор Сигнализирай за неуместен коментар