Свободно време

Рутина за заети дами: как да се грижите за деликатната кожа на лицето в 5 стъпки

05.10.2021г. / 13 56ч.
Аз жената
Рутина за заети дами: как да се грижите за деликатната кожа на лицето в 5 стъпки

Часовете летят, а времето винаги не достига.

Това е ежедневието на съвременната жена. Точно поради тази причина испанската дермокозметика Laboratorios BABÉ се вдъхнови да създаде продуктите, които представя, за пълноценна грижа за женската кожа без допълнителни усилия. Всяка жена заслужава здрава кожа, лъчезарно излъчване и достатъчно време за релакс и удоволствия!

Разчитайки на разнообразната си гама от продукти BABÉ подреди лесна рутина, основно ръководство за грижа за деликатната кожа на лицето, която да осигурява лесна, бърза и здравословна красота.

1. Почистване

Включете в сутрешния си хигиенен ритуал измиване на лицето с почистващ гел. Така ще почистите всички остатъци от други козметични продукти и ще подготвите кожата за предстоящия дневен маратон. Измиващият мицеларен гел на BABÉ осигурява свежа, мека и тонизирана кожа за минути. Идеалният продукт за този момент.

2. Тонизиране

Следващата стъпка е да защитим кожата от градските замърсители. Пребиотичната мицеларна вода на BABÉ защитава на клетъчно ниво. Това прави кожата по-устойчива на вредното въздействие на свободните радикали (основната причина за преждевременното стареене на кожата). Водата се нанася се бързо и не лепне след употреба.

3. Хидратация

Добрата хидратация е една от най-важните стъпки в грижата за здрава кожа. Всяка жена знае колко и защо е важна добре хидратираната кожа. BABÉ предлага няколко опции за хидратация.

За нормална до комбинирана кожа, идеалното решение са лекият крем Hydro 24h Light или крем-гелът Hydro 24h Cream Gel, който охлажда и матира.

При нормална до суха или много суха, подхранващият крем на BABÉ ще осигури подхранване. Благодарение на активните си съставки, той предотвратява допълнителната загуба на вода.

Всички хидратиращи кремове на BABÉ са със SPF 20, който пази кожата от ултравиолетовите лъчи в градски условия.

4. Фотопротекция

Ако ежедневието е свързано с дълъг престой на открито или пък работата изисква непрекъснато движение, е необходима допълнителна слънцезащита. Подходящ за всеки тип кожа, водоустойчивият суперфлуид с SPF 50 на BABÉ се абсорбира бързо и оставя кожата копринено мека. Хиалуроновата киселина във формулата му хидратира в дълбочина.

Карнозинът предпазва от градските замърсявания и има антиоксидантно действие.

Суперфлуидът се предлага и с деликатно оцветяваща формула, която изравнява тена и премахва зачервяванията.

Не бива да забравяме, че много нежната кожа на устните изскват специално внимание. Стикът за устни с SPF 20 на BABÉ предпазва от UVA и UVB лъчите и възстановява естествената мекота на устните.

5. Почистване преди сън

Все известен факт е, че сънят с грим води до замърсена кожа, обриви, черни точки. BABÉ подчертава, че е изключително важно кожата да е чиста при лягане. Бифазната мицеларна вода на BABÉ е отлична възможност за бързо, качествено и подхранващо почистване на кожата (включително и на водоустойчив грим). Вашата кожа си почива и се възстановява заедно с Вас в очакване на поредния успешен и дръзновен ден!

Тези лесни и прости стъпки ще Ви помогнат да си създадете бърз и ефективен ритуал за здрава и красива кожа всеки ден. Дневният ритуал ще направи излишни скъпите и сложни козметични процедури и ще ви даде още свободно време за любимите Ви хора и развлечения.

Коментирай