Свободно време

Марс влиза във Везни – кои зодии ще се радват на подкрепата му

Определено ще сме по-дипломатични

15.09.2021г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 15 септември Марс преминава от знака на Дева във Везни и така ще се задържи до края на месец октомври. Този транзит увеличава желанието ни да търсим справедливост, да си партнираме, да правим другите щастливи и да изграждаме мостове. Също така ще правим компромиси, но те не бива да ни подкопават в процеса, нито да ни карат да се губим като личност.

Транзитът на Марс във Везни събужда чувството ни за любов и красота. Най-облагодетелствани в любовта, с парите и работата ще са родените под знака на зодиите Везни, Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец. Следвани от Девите, Скорпионите, както и Телецът и Рибите.

Раците, Козирозите и Овните изпитват напрегнати „ъгли“ в момента, поради което трябва да се успокоят, да внимават със здравето, като цяло да се съсредоточат върху неговото подобряване.

Време е да насочим фокуса и усилията си към създаване на хармония и успех в партньорствата. Не бива да забравяме, че Марс е планетата на конфликтите.

Кристали за сезона на Девата за всяка зодия

Въпреки това, понякога най-доброто нещо е да изразим истинските си чувства, дори ако това „разклаща лодката“.

В най-лошия случай Марс във Везни се проявява като пасивна агресия, обвинявайки другите, държейки другите отговорни за поддържането на хармонията във вашия свят.

Таро карти за всяка зодия за септември

На какво да обърнем внимание?

Транзитът на Марс е подходящ за укрепване и подхранване на отношенията и партньорствата. Можем да осъществим голяма част от целите си, стига да сме дружелюбни с другите. Важно е да бъдем добри слушатели, това може да ни донесе позитиви в работата.

Какви са хората, родени на прага между Дева и Везни

Доминиращото и безкомпромисно поведение вреди на отношенията.

По отношение на здравето, западни астролози ни съветват да внимаваме със стреса, да се пазим от инциденти, да обърнем внимание на здравето на бъбреците, стомаха, да си почиваме достатъчно и да се храним здравословно.

Марс във Везни ще ни мотивира да разрешаваме споровете с аргументи, елегантно, ще търсим любов, хармония и приятелство.

Обикновено Марс води огнени битки, тъй като той е безразсъден, импулсивен, своеволен. С Марс във Везни ние оценяваме отношенията си с подобна огнена интензивност. За хората, които обикновено са по-импулсивни и огнени, това ще донесе баланс, докато по-плахите и пасивни ще станат по-категорични и директни.

Снимка: istock

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
niama s kakvo da se promeniam , kato poznavam kakuv 4ovek vezna ima naokolo , ne bih napravila kra4ka v negova posoka
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
Здраве и красота
Свободно време