Свободно време

Кристали за сезона на Девата за всяка зодия

За повече хармония

07.09.2021г. / 06 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сезонът Дева започна на 23 август и ще продължи до 22 септември. Знакът на Девата е мистичен и интригуващ. Родените под тази зодия са склонни да имат практичен и логичен подход към живота, пазят личния си живот в тайна. Тъй като Меркурий е управляваща планета на Девата, през следващите седмици ще усетим нейното мощно влияние.

Не бива да забравяме и за някои мощни камъни, които можем да декорираме в дома си, да носим в чантата си или като аксесоар, които да ни помогнат да се възползваме максимално от тази енергия. Вижте три кристала с невероятна сила за сезона на Девата, подходящи за всяка зодия.

Талисмани за късмет за зодия Дева

Кианит

Това е камък, който насърчава практичния и логичен начин на мислене. Може да внесе яснота в мислите ни, когато се чувстваме объркани. Има уникални пречистващи свойства, които елиминират негативната енергия. По време на сезона на Девата, кианитът насърчава спокойната комуникация и ни помага да се свържем по-лесно с другите. Предпазва ни от негативни мисли и внася хармония в живота ни. Също така ни помага да се освободим от нещата, които вече не ни служат.

Камъни за всяка зодия, борещи негативната енергия

                                              Кристал Родонит. Снимка: Istock 

Родонит

Този красив розов кристал спомага за активирането на сърдечната чакра, привличането на любовта в живота ни. Поради влиянието на Меркурий, Девите са склонни да анализират прекалено всяко едно нещо. Когато става въпрос за любов, по време на сезона на Девата е важно да не задълбаем твърде много в мисли и и детайли и това да блокира нашата сърдечна чакра.

Какви са хората, родени на прага между Дева и Везни

Родонитът има силата да ни помага да се освободим от дълбоко вкоренените болезнени емоции, които задържаме в себе си. Неговият интензивен нюанс на розово успокоява. Родонитът е чудесен камък при стрес, тревожност, страхове. Той активира потока на любовната енергия в живота ни.

Свързани статии

Риолит

Докато енергиите в сезона Дева ни правят по-практични и трудолюбиви, риолитът ни насърчава и да не забравяме да се забавляваме. Това е камък с топла енергия, носещ радост, творчески идеи. За Девите е известно, че имат невероятно задълбочен подход към работата и не се страхуват да положат много усилия, за да превърнат мечтите си в реалност.

Риолитът активира и нашата коренова чакра, където е концентрирана енергията на нашата жизнена сила. Така се чувстваме заредени с енергия. Това е камък и на положителната трансформация и промяна, помагащ да излезем от своята зона на комфорт и страховете си, за да поставим ново начало.

Коментирай