Свободно време

Изпратете лятото с пътуване до Крит на промоцени с „България Еър“

Самолетните билети на „България Еър“ между София и Крит започват от 59 евро в посока

16.09.2021г. / 15 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Макар лятото да е към своя край, все още има райски местенца, където може да се насладите на последните слънчеви лъчи и да изпратите достойно лятото – едно от тях е остров Крит, който е известен още като островът на митовете и легендите. Но това не е най-впечатляващото нещо в него.

Петият по големина остров в Средиземноморието е един от най-красивите места, до които може да стигнем за по-малко от час, и изобилства от изящни плажове с кристална вода, където всеки може да плажува спокойно далеч от големите тълпи хора.

Дарен с невероятна природа, скални масиви и незабравими гледки, остров Крит крие в себе си много диви кътчета. И няма по-подходящо време да го посетите от сега – защото националният превозвач „България Еър“ има текуща промоция за полетите си между София и най-големия критски град и административна столица на острова Хераклион.

Самолетните билети на „България Еър“ между София и приказната дестинация започват от 59 евро в посока и са с включен до 10 кг ръчен багаж, превоз на дамска чанта или чанта за лаптоп, безплатен check-in до 1 час преди полет и всички такси.


Не трябва да пропускаме и удобните дни, в които авиокомпанията изпълнява полетите си – всеки четвъртък и неделя, осигурявайки възможност за дълъг уикенд на Крит или заслужена едноседмична почивка. Сега ни предстои и почивен ден на 22 септември, което прави възможността за събиране на последни слънчеви лъчи на Крит още по-изкушаваща.

Затова не се колебайте, а се насочвайте към райското кътче. Всички оферти за полети на „България Еър“ между София и Крит може да откриете в секция „Промоции“. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
Притчи, мъдрости, цитати