Свободно време

10 начина да се превърнете в по-добрата версия на себе си

Начини да се самоусъвършенствате и да израснете като личност

24.09.2021г. / 15 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Асоциирайте се с позитивни и успешни хора.

Обградете се с положителни личности, които ви дърпат напред и ви мотивират да подобрявате качествата и мирогледа си. Такива хора винаги са от полза в изваждането на най-доброто от себе си. В такива случаи сравняването с другите е полезно и ще ви помогне да сверите вътрешния си часовник.

Фъншуй растения за любов, късмет, успех, пари

7. Бъдете отворени към живота.

Животът поднася най-големите изненади и предизвикателства, каквито и най-добрият сценарист не би могъл да сътвори. Бъдете отворени към живота и прегръщайте с отворени обятия всяко негово предизвикателство. Той ще ви научи да бъдете по-добра версия на себе си, ако се вслушвате в уроците, които ви дава. Живейте в днешния ден. Не мислете за миналото, освен ако това няма да ви помогне да подобрите бъдещето си по някакъв начин.

8. Влюбете се в себе си.

Ако обичате себе си, останалите също ще ви обичат. Усещането за нас самите е много важно за излъчването и енергията, които изпращаме към околните. Езикът на тялото и нагласите ни дават сигнали на хората около нас, които автоматично ни правят привлекателни личности, радващи се на одобрението на другите.

5 камъка за повече успех и пари

9. Не забравяйте, че силата произтича от слабостта.

Винаги когато се почувствате слаби и безпомощни си спомнете, че човек е смел не когато действа без да мисли за опасностите, а когато действа въпреки страха си от тях. Преодоляването на собствените съпротиви, страхове и предразсъдъци и продължаването напред е именно онова, което ви прави силни. Приемете слабостите си. Не се опитвайте да ги притъпите и не се срамувайте от тях. Те са част от богатата палитра на личността ви. Преодолявайте ги, когато има нужда от прогрес и ще се убедите как с времето имате все повече контрол над слабостите си.

5 знака, че е време да промените нещо в кариерата си

10. Обличайте се в името на увереността и вниманието.

Самоувереността идва не само с вътрешното излъчване, но и с външното представяне. Обличайте се по начин, който изразява вътрешната ви аура и темперамент. Когато сте уверени в начина, по който изглеждате, това ще ви помогне да повдигнете самочувствието си.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 2 години )
taka e . poznata tema. i az iskam o6te da u4a , da se usuvur6enstvam , no purvo e po- naleja6ta zada4ka i posle tova
отговор Сигнализирай за неуместен коментар